- 3 Haziran 2015
- 56.920
- 66.053
- 4.143
SanmamTerim gelseydi mutlu olacaktın,ki gelmesi muhtemel sene sonu,okan buruga yol verirsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SanmamTerim gelseydi mutlu olacaktın,ki gelmesi muhtemel sene sonu,okan buruga yol verirsek
Okan avrupa maçları oynanırken gsnin başında olsun mu diye sorsan koç,mou,tff başkanı,acun ne cevap verir peki?Puan tablosundan haberi olmayan birisi Okan Hoca ve takımla ilgili yorumları okusa der ki herhalde bu takım lidern 15-20 puan gerisinde 6 sırada falan. Avrupa'dan elendi ve sanırım sürekli mağlup oluyor
Ulan daha ilk yenilgimiz be bu sene
Ne bu yangın, bi sakin olun lan
Herkesin hatası var, yönetimin Okan'ın oyuncuların. Herkesin
Osimhen dün o fırsatları atsa, Hatay maçında Barış atsa vs.
Yapmayın olum bi sakin lan
Tamam anlıyorum canımız yanıyo ben, ben de bazen çok umutsuzlanıyorum da bu kadar olmaz
Ulan Ali Koç, Mou, TFF Başkanı, Acun falan hepsi bir olmuş Okan'ı yemeye çalışıyor
Sence neden?
İşin kötü yanı ne biliyormusun Okan buruk bir daha geride gelmez ben bunuda diyorum istikrar şart abi şart her sene mükemmel kusursuz olamazsın hatalarda olacak yanlışlarda olmazsa insan değilsin zaten bu gün boş bırak Okan buruğı Beşiktaş kene gibi saldırır en baştaBundan sonra Okan Hoca'nın olmadığı her başarısızlıkta ilk akla gelecek kişi yine Okan olacak
Yıllarca Terim düşmanlığı yapan GS lileri her geldiğinde mahçup eden Terimin yerini artık Okan hocam aldı
Okan Hocam her geldiğinde başarılı oldukça sizler buruk bir sevinç yaşarken bizler haykıra haykıra sevineceğiz
Kadro planlamamız tamamen yanlış şuan tek çaremiz günü kurtarmak, mükemmel bir çözüm beklemeyelim bu kabiliyet yok bu yönetimde.Reis bu şekilde sorunların hiçbir kısmı çözülmez.
Ne barıştan nede yunustan kanat bek olmaz.Moratta osimen ikilisi olmaz.Geride mertens olmaz.Stoperler ağır olmaz.Orta saha yedeği yok olmaz.
Herkes üçlüye kurtarıcı olarak bakıyor ama üçlüdede rezil oynadığımız maçları unutuyor.
En azından avrupada mutlu olurdun.adam cicaldau ve berkanla tokatlıyor lazioyu marsilyayiSanmam
Almancısın ama galatasaraylısın seninle gurur duyuyorumOkan Buruk zirvede bırakıp geçen sezon sonu yeni maceralara yelken açması gerekiyordu aynısı bizim için de geçerli. Yanlız o dönemde gitmiş olsaydı şu an tekrar Fatih Terim o koltukta oturuyor olurdu biz ise yine alman hoca şart diye dertleniyor olurduk.
Ulan ne biçim bir Loop içindeyiz GS taraftari olarak
Süper olurFb napoli ilişkisini kullanarak maximinden çıkıyor, rashfordu alacaklar
Çöpsemih kılıçsoy - victor nelsson takası.
Bize sol açık lazım , bjk ye de stoper aklıma yatmadı değil..
Terim de geldiğinde avrupada şak diye başarı gelmedi. BU bir süreç. Ne yani Avrupa'da başarısız diye (ki neye göre kime göre) gönderelim mi yani istifa mı etsin. Yahu neyle neyi kıyaslıyorsunuz. Lig her zaman ama her zaman her şeyden daha önemlidir. Şampiyon olacaksın ki Avrupa'da başarıya giden sürecin yaşanmasını sağlayacaksın. Sen şampiyon olmadıkça avrupada başarı hikayeOkan avrupa maçları oynanırken gsnin başında olsun mu diye sorsan koç,mou,tff başkanı,acun ne cevap verir peki?