Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.058
- 13.935
- 1.498
Morata iptal olur mu?
Olur bonservisi çok diyenler sevinebilir morata gg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morata iptal olur mu?
Geceriz de totenham veya manchesteri 2 maçta eleyemeyiz şu halimizle abi.yedek cikacaklar ve umursamayacaklarsa çeyrek final gelirSakin olun, az sonra kura cekimi var, Kotu gunler de gececektir. Sahsen AZ ciksin istiyorum , artik Hollanda kuluplerini yenmek zorundayiz oyle yada boyle diye dusunuyorum. Deplasmanda beraberlik alsak iceride turu gecebiliriz.
Alakasız mevzu buOlur bonservisi çok diyenler sevinebilir morata gg
Herifler biz Terimle beraber biterler saniyorduk, Okan cıktı basimiza diyorlar yawTerim babamız. İmparatorumuz
Ama Okan hocamız yeni prensimiz
Milanın almak istediği oyuncu eşleştiği rakibin de değil mi öyle biliyorum onlarda salmayabşlir muhtemelen moratayı oradan alacakları oyuncuyu anlaşıp verecekler deniyorduAlakasız mevzu bu
Yaw Allâh aşkına hala daha kendi argumanını gerçekmiş gibi yazıyorsun. Yok ulan öyle bir amacım. Ne zemini ne kaydırması.Sana daha önce de çok kez dedim sürekli zemini okandan kaydırmaya çalışıp dursuna yönlendirmeye çalışıyosun diye,yine aynısını yaptın tepkiyi yedin
Okanı eleştirmek istemiyosan eleştirmezsin ama yönetimi kalkan yapmaya da çalışma
Muslera kovaya döndü ben her eleştirileceği sırada eleştirilmesin diye abdül yüzünden dersem bu olmaz
Sadece okan buruk değil.Bazı oyuncular özelindede böyle.Gerçekten takıntılı adamlar var.Ne amaçlıyorlar anlamıyorum.Yani hem okan buruk hemde yöneticiler aynı anda iş bilmez olamaz mı..Şu posttan "Okan Buruk'u korumak" sonucunu algılayanların kesinlikle bir sakinleşip, durup düşünmeleri gerekiyor.
Artık "o"cu " bu"cu diye insanları kategorize edip saçma sapan şeyler yazmayın, kibarca rica ediyorum.
Düşüncenizi yazın, yorumdan keyif alın geçin.
Şurada iki keyif almaya giriyoruz. Lütfen.
Aynen öyle yaHerifler biz Terimle beraber biterler saniyorduk, Okan cıktı basimiza diyorlar yaw
Tam bizliknedense herkese morata transferini gimeneze bağlamış. alakası yok herif düşüşte ve milan kurtulmak için moratadan çıkıyor.
Pavlovici de salacaklar moratayi daMilanın almak istediği oyuncu eşleştiği rakibin de değil mi öyle biliyorum onlarda salmayabşlir muhtemelen moratayı oradan alacakları oyuncuyu anlaşıp verecekler deniyordu
tamam da olay altyapı eleştirisi yahut bunlar niye oynadı değil kiGitmiş maçlarda daha önce doğru dürüst ligde bile oynatmadığı Yusuf ve Efe'yi neden oynatıyor?
Malmö maçında Efe ve Ziyech girmese belki de maçı kazanmış olacaktık
Alt yaş gruplarının ne halde olduğu ortada, önemli olan A takım tecrübesi ve fizik güç, bunun için de yurt dışına Belçika gibi ülkelere yollanmalı
olaya bu kadar rijit bakmamak lazımForvetti eskiden orda yapamayınca sol kanada attı kendini diye biliyorum
1-2 de nerde napar soru işareti
Sezon sonu gitmeli zaten.simdi niye gitsin yavokan hocanın çokça hataları var eyvallah da okan hocanın şu süreçte istifa etmesini ya da gönderilmesini istemek saçmalık.başımızdaki yönetimin bu takımın başına okan hocadan daha iyi bir hoca getirebilme ihtimali yok ki.sezonun geri kalanı içinde şampiyonluğu alacaksa yine okan hoca alacak.bence sezon sonu öncelikle bu yönetimin bir şekilde gitmesi lazım..sonrasında bakılır okan hoca ile devam mı değil mi diye..
4 dü en sonLemina kendisi 3 istiyor da Wolves ne kadar istiyor renktolar
Pavlovici ikna etmek lazım maliyetinden geçtim gerçekten kaç para kaç para gelsinler abi kadro dar Apokerim çok pozisyon veriyorPavlovici de salacaklar moratayi da
Geçen sene daha zordu işler ama zaha ve ziyech vardı rotasyonda.morata ve osimhene kim attıracak golleriÇıkın baba şu psikolojiden
Ben de 3-5 gün önce böyleydim de sıyrıldım
Fikstür dezavantajımız var mı? VAR. Kralı var
Ama biz yenerek ilerledikçe o p.çlerin umutlarını karatırcaz
Biz değil onlar puan kaybetmeye başlayacaklar