Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin olun, az sonra kura cekimi var, Kotu gunler de gececektir. Sahsen AZ ciksin istiyorum , artik Hollanda kuluplerini yenmek zorundayiz oyle yada boyle diye dusunuyorum. Deplasmanda beraberlik alsak iceride turu gecebiliriz.
Geceriz de totenham veya manchesteri 2 maçta eleyemeyiz şu halimizle abi.yedek cikacaklar ve umursamayacaklarsa çeyrek final gelir

okan hocanın çokça hataları var eyvallah da okan hocanın şu süreçte istifa etmesini ya da gönderilmesini istemek saçmalık.başımızdaki yönetimin bu takımın başına okan hocadan daha iyi bir hoca getirebilme ihtimali yok ki.sezonun geri kalanı içinde şampiyonluğu alacaksa yine okan hoca alacak.bence sezon sonu öncelikle bu yönetimin bir şekilde gitmesi lazım..sonrasında bakılır okan hoca ile devam mı değil mi diye..

Adam Kayseri'de Bodrum'da bile takıma 3 pas yaptıramıyor sözde önde pres felsefesi de yalan olmuş balonu patlamış, her rakip orta sahamızı rahat rahat geçiyor, hücumda top şişirmek dışında oyun kurulumu namına tek girişim yapılmayan saçma sapan bir oyun oynatıyor hala daha gelip ilk kez yenildi falan diyorsunuz utanmadan.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Sana daha önce de çok kez dedim sürekli zemini okandan kaydırmaya çalışıp dursuna yönlendirmeye çalışıyosun diye,yine aynısını yaptın tepkiyi yedin

Okanı eleştirmek istemiyosan eleştirmezsin ama yönetimi kalkan yapmaya da çalışma

Muslera kovaya döndü ben her eleştirileceği sırada eleştirilmesin diye abdül yüzünden dersem bu olmaz
Yaw Allâh aşkına hala daha kendi argumanını gerçekmiş gibi yazıyorsun. Yok ulan öyle bir amacım. Ne zemini ne kaydırması.

Her ikisi de (hoca ve yöneticiler) eleştiriyi hakediyor.

Bu iki kavram da aynı anda başarısız olup, eleştiriyi hak ediyor olamaz mı?

Şu posttan "Okan Buruk'u korumak" sonucunu algılayanların kesinlikle bir sakinleşip, durup düşünmeleri gerekiyor.

Artık "o"cu " bu"cu diye insanları kategorize edip saçma sapan şeyler yazmayın, kibarca rica ediyorum.

Düşüncenizi yazın, yorumdan keyif alın geçin.

Şurada iki keyif almaya giriyoruz. Lütfen.
Sadece okan buruk değil.Bazı oyuncular özelindede böyle.Gerçekten takıntılı adamlar var.Ne amaçlıyorlar anlamıyorum.Yani hem okan buruk hemde yöneticiler aynı anda iş bilmez olamaz mı..
Gerçekten medyadaki yorumcusundan yöneticisine teknik adamından taraftarına şöyle genel havaya,yorumlara bakıyorumda gerçekten bizim neden futbolda ilerleyemediğimizi kısır bir döngüde sıkışıp kaldığımızı daha iyi anlıyorum.

Herifler biz Terimle beraber biterler saniyorduk, Okan cıktı basimiza diyorlar yaw
Aynen öyle ya
NAsıl nefret ediyorlar küfürler falan kırılış kıyamet
Soruyorum. Olum ne yaptı Okan Buruk size diyorum. Sevmiyorum deyip küfrediyorlar
Ben biliyorum tabi mevzuyu. UIan yıllarca Terim'den çektik şimdi bu bücür nerden çıktı diyorlar
Deliriyorlar yahu

Gitmiş maçlarda daha önce doğru dürüst ligde bile oynatmadığı Yusuf ve Efe'yi neden oynatıyor?
Malmö maçında Efe ve Ziyech girmese belki de maçı kazanmış olacaktık

Alt yaş gruplarının ne halde olduğu ortada, önemli olan A takım tecrübesi ve fizik güç, bunun için de yurt dışına Belçika gibi ülkelere yollanmalı
tamam da olay altyapı eleştirisi yahut bunlar niye oynadı değil ki

seni alıntılarken itiraz ettiğim şey bu değildi

herife iftira atmışsın torpilli vs. diyerek

ortada bir torpil durumu yok
Forvetti eskiden orda yapamayınca sol kanada attı kendini diye biliyorum

1-2 de nerde napar soru işareti
olaya bu kadar rijit bakmamak lazım

üç tane hücumcu ile oynayacağız işte

onlardan biri olarak süre alabilir

santrfor rotasyonunda mevcut Batshuayi'nin önüne geçemeyecekse hiç alınmasaymış zaten

okan hocanın çokça hataları var eyvallah da okan hocanın şu süreçte istifa etmesini ya da gönderilmesini istemek saçmalık.başımızdaki yönetimin bu takımın başına okan hocadan daha iyi bir hoca getirebilme ihtimali yok ki.sezonun geri kalanı içinde şampiyonluğu alacaksa yine okan hoca alacak.bence sezon sonu öncelikle bu yönetimin bir şekilde gitmesi lazım..sonrasında bakılır okan hoca ile devam mı değil mi diye..
Sezon sonu gitmeli zaten.simdi niye gitsin yav

Çıkın baba şu psikolojiden
Ben de 3-5 gün önce böyleydim de sıyrıldım
Fikstür dezavantajımız var mı? VAR. Kralı var
Ama biz yenerek ilerledikçe o p.çlerin umutlarını karatırcaz
Biz değil onlar puan kaybetmeye başlayacaklar
Geçen sene daha zordu işler ama zaha ve ziyech vardı rotasyonda.morata ve osimhene kim attıracak golleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt