Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
morata
stoper
lemina

şu 3ü acil halledilmesi lazım. sağ kanat bek yerinede sola bakmak lazım. barış,sallai,jelert var.

Bedava denayer hemen alırım.Cimbomun çocuğu,taraftar desteğiyle kendini toparlar sanchez ile beraber nefes aldırmaz..Ama okan hocam kafaya koydu 20 milyon harcayacak,elindeki nelsonu da 3 kuruşa sattiracak..

Antep,rize ve fbyi geçersek lig icin yol yarilanmis olur.once antebi yenmek lazim.morata işimizi kolaylaştıracak ligde

Ya ben birini alıntılayacaktım unuttum.

Osayinin transferinde hadi bunu çıkardık yeni liste bu diyebilme gibi bir konu yok.

Oyuncuyla sözleşmeyi askıya alırsın ancak bu da 4 ay sonra gidecek oyuncunun neyini askıya alacaksın demek oluyor. Uzatacağın bir şey olmadığı için askı falan hikaye.
Yeni oyuncuları transfer döneminin sonuda tecil edip oynatabilmek için alan açman gerekiyor yoksa lisans alamıyorsun.

sonraki macta tottenham veya manchester yedek cikmaz. hepsi tam kadro cikar. adamlarin ligte iddialari kalmadi. avrupaligini kazanip sampiyonlar ligine gitmek istiyorlar.

5 ay önce milan 13 milyon euroya almis. İstiyorsan vereceksin o parayı maalesef. Bedava mı versinler ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Milan ile biz bir miyiz ? 5 ay önce Milan 13 verdi diye gidip de 32 yaşında geri dönüşü olmayan oyuncuya bonservis ödemenin hiç bir mantığı yok. O parayla Brezilya'dan Arjantin'den cillop gibi adamlar bulursun. Bir Romulo 2 milyon euro. Borçları sıfırlıyoruz, bankalar birliğinden çıkıyoruz her şey çok güzel ama transfere gelince sil baştan aynı hatalara devam. Elinde 31 yaşında 3,5 milyon euro maaş verdiğin Bats var, 32 yaşında sakatlık sorunu bir Icardi var, kiralık Osi seneye olmayınca 3 tane veteran forvetin olacak. Maliyeti uygun olsa bonservis ödemiyor olsan al. Biz sene başında 13 milyon euroya almış olsaydık Morata'yı Milan gibi elimizden çıkarmak isteseydik hangi kulüp gelip de 10 milyon euro zorunlu satın alma ile kiralamak isterdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt