Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat konusunda katılıyorum da şu Morata işi bir bitsin önümüzü görelim hele paratoner gibiyiz olmayacak herşey bizi buluyor şanssızız abi sen git moratayı bitir milan feyenord çeksin herifler salmaz o forveti milana
Milan alır istediğini,orası çözülür.sagbek ve ortasaha mühim şu an.rashford veya soule de 3 subatta netlesir

*.Kefilsen ekliyorum mendilibarın arkasına

Hataylı kaabiyle konferans ligine kucak dansı yaptıran mendilibar osimhenle avrupa ligine naptırırdı düşünmeden edemiyorum
.
nazarimda - alti bos bir isim degil kendisi . bi ara ozel deginirim kayda deger yonleri nedir,nasildir vb .

ancak - onceki gun dedigim gibi , kendi_sistemine organizasyon icin imkan ve alan verilip, <- buna entegreli kadrosunu kurmasi - *kaydiyla . *evet.

saygi ve selamlar .

Beyler bu sosyal medyadaki Lemina yangını nedir? Lemina'yı aşırı seven biri olarak bu arkadaşı Jacobs gibi sürekli maç kaçıran biri olarak hatırlıyorum. Yeteneğine de doyamamıştık ama yani adelesini tuttuğu görüntüler dönüyor sürekli kafamda

Hani perşembeden sonra cok mutlu olacaktık lan?anca menajerlerden kimle ilgileniyor ve teklif yaptıysak onun haberini alıyorlar.bi delikanlı duyumcu da transfer bitti diye twit atsın yabanci muhabirlerden önce.bu mu duyumculuk simdi

Hayalim var beklentim yok

1738344366825.webp

Sadece merakimdan soruyorum, moratayi biz degil de febe 10 alsa burdaki tepkiler nasil olurdu acaba?

Cunku febe kimi alsa bi övmeler yaglayip balla malar oluyorm biz yapinca hemen maliyet hesaplamasina gidiliyor da

Milan alır istediğini,orası çözülür.sagbek ve ortasaha mühim şu an.rashford veya soule de 3 subatta netlesir
Rashfordu çekebilirsek hakkaten üretkenliğimiz ve bitirme sorunumuz çözülür gibi sağ bek orta saha elzem stoperde lazım ancak olmuyorsa lig için idare ederiz yapacak bişey yok

Beyler bu sosyal medyadaki Lemina yangını nedir? Lemina'yı aşırı seven biri olarak bu arkadaşı Jacobs gibi sürekli maç kaçıran biri olarak hatırlıyorum. Yeteneğine de doyamamıştık ama yani adelesini tuttuğu görüntüler dönüyor sürekli kafamda
sakat oyuncuları seviyoruz nasıl olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt