- 3 Haziran 2015
- 56.910
- 66.044
- 4.143
morata ne zaman aciklanir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
morata ne zaman aciklanir
Milan alır istediğini,orası çözülür.sagbek ve ortasaha mühim şu an.rashford veya soule de 3 subatta netlesirKanat konusunda katılıyorum da şu Morata işi bir bitsin önümüzü görelim hele paratoner gibiyiz olmayacak herşey bizi buluyor şanssızız abi sen git moratayı bitir milan feyenord çeksin herifler salmaz o forveti milana
milan'a koyim o zamanAçıklanmıyor milan salmıyormuş Şuan
.*.Kefilsen ekliyorum mendilibarın arkasına
Hataylı kaabiyle konferans ligine kucak dansı yaptıran mendilibar osimhenle avrupa ligine naptırırdı düşünmeden edemiyorum
Hep beraber koyalım olmayacak işler dönüp dönüp bizi buluyor bu senemilan'a koyim o zaman
Böyle adamlar dediğin Morata mı rengo?Şimdi söğüş zamanı. Bunlar gitmezse Florya'nın parasını böyle adamlara yedireceğiz.
Çok değil 3 yıl sonra yine 1-2 milyon €'lara muhtaç kalacağız.
Rashfordu çekebilirsek hakkaten üretkenliğimiz ve bitirme sorunumuz çözülür gibi sağ bek orta saha elzem stoperde lazım ancak olmuyorsa lig için idare ederiz yapacak bişey yokMilan alır istediğini,orası çözülür.sagbek ve ortasaha mühim şu an.rashford veya soule de 3 subatta netlesir
geçen seneki jao mario muhabbetini hatırlıyormusun aynı o şekil olurduSadece merakimdan soruyorum, moratayi biz degil de febe 10 alsa burdaki tepkiler nasil olurdu acaba?
Cunku febe kimi alsa bi övmeler yaglayip balla malar oluyorm biz yapinca hemen maliyet hesaplamasina gidiliyor da
sakat oyuncuları seviyoruz nasıl olsaBeyler bu sosyal medyadaki Lemina yangını nedir? Lemina'yı aşırı seven biri olarak bu arkadaşı Jacobs gibi sürekli maç kaçıran biri olarak hatırlıyorum. Yeteneğine de doyamamıştık ama yani adelesini tuttuğu görüntüler dönüyor sürekli kafamda
Neyin komik olup olmadığını sana mi soracam aslan yavrusukomik degil
sormadan soyleyeyim dedimNeyin komik olup olmadığını sana mi soracam aslan yavrusu