Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.132
- 25.463
- 3.183
ifb, jk'ye fati'yi hediye etmek istiyor resfird barça yapsın diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu niye böyle detaylı 1 şekilde yalanlamış
Biz mi aldık yoksa
Diğer önümüzdekilerden birini geçemezsek bodo bizi altına alıyor ama sadece bu maçlarla okuyamazsın.Bükreş 0 - 1 Manchester United
Ajax 0 - 1 Galatasaray
Nice 0 - 3 Bodo-Glimt simulasyonu yapar mısın bir hocam.
Delirtcekler insanı, medyasından taraftarına muhabirinden yorumcusuna dünya üzerindeki tüm Galatasaray taraftarlarının şuan tek ortak noktası Lemina, lan arkadaş bukadar mı vurdumduymazsınız, bu kadar mı inatsınız, bukadar mı herşeyi siz biliyorsunuz, hoca moca maliyet falan anlamam tüm dünya üzerinde herkes bu adamı istiyorsa gidip alacaksınız. Takımın bas bas bağırıyor orta saha diye, yav anlamıyorum. Galatasaray tarafı olarak dünyadaki İstemeyen tek insan Okan hoca. Şerefsizim dinlemem alırım koyarım oraya.
valla önce biz geekeni yapalım - skorlara bakarızDiğer önümüzdekilerden birini geçemezsek bodo bizi altına alıyor ama sadece bu maçlarla okuyamazsın.
Ama böyle bile olsa ki bence çok zor bodo nun 2+ fark atması daha Frankfurt lyon Anderlecht fcsb bilbao var önümüzde illa birini altımıza alırız. Yani 1 0 bile alsak %90 ilk 8 diyebiliriz.
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Hayir, o maclar da top 8‘e girme konusunda belirleyici olabilir.o kısım top 8 içindeki sıralama kafası
top 8 in içine girme olayı ama
bükreş-utd
ajax-gs
nice - bodo hesabı.
o maçlardan beklentim minimum olduğu için Bükreş -Utd maçına kitliyim.Hayir, o maclar da top 8‘e girme konusunda belirleyici olabilir.
Bükres 1-2 Utd
Ajax 0-1 GS
Nice 0-3 Bodo
Anderlecht 1-1 Hoffenheim
Veya
Bükres 1-2 Utd
Ajax 0-1 GS
Nice 0-3 Bodo
Roma 2-1 Frankfurt
Su 2 senaryoda da ilk 8‘e giriyoruz mesela.
Su an ilk 8‘deki takimlarinin en az birini altimiza alip Bodo‘ya gecilmememiz lazim. Bodo bizi gecerse 2 takimi altimiza almamiz lazim. Bu Manu, Bükres, Anderlecht veya Frankfurt olabilir hic farketmez.
Bilbao-Plzen, Lyon-Ludo ve Tottenham-Elfsborg maclarindan bize ekmek cikmaz, o yüzden onlara deginmedim.
Evet çıkabilir. Tabiki %100 değil ama dediğim gibi bodo bizi altına alsa bile yine geçebileceğimiz takımlar var illa fcsb manu maçı harici birini altımıza alırız.valla önce biz geekeni yapalım - skorlara bakarız
ama genede çok garanti bakamıyorum galibiyette bile. nice sondan 2inci bitmiş gitmiş takım...her skor çıkabilir ordan.
6 ay sonra Acun onu Fenere alir. Zaten 70 kilo adam 85 kilo olmus.Neymar'ın kariyer planı: (Sky DE)- 6 ay Santos'ta forma giyecek. - 6 ay sonunda Avrupa'ya dönecek. - Avrupa'da yeni bir meydan okuma.
ben perşembeye stresliyimEvet çıkabilir. Tabiki %100 değil ama dediğim gibi bodo bizi altına alsa bile yine geçebileceğimiz takımlar var illa fcsb manu maçı harici birini altımıza alırız.
Perşembe akşamı müthiş bir futbol akşamı olcak heyecanlandım
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız