Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ifb, jk'ye fati'yi hediye etmek istiyor resfird barça yapsın diye

Ajax maçı için boşuna averaj hesabına gerek yok maçın başında zaten kendi kendimize gol yiyip tüm maç o golü çıkarmaya çalışacağız.

Dk. 70 gibi sevgili hocamız olmayan orta sahamızdan Torreira veya Sara'dan birini çıkarıp Bats'ı alacak. Zaten boş olan orta saha tamamen bomboş kalıp kontradan 2. golü yiyeceğiz. Sonra takımın papazlardan biri çıkıp bilerek kırmızı yiyecek. Maç sonu basın toplantısına Efe ve Sara'yı gönderecekler.

Ufakta olsa o eşek İtalyan hocadan dolayı ümidim var ama biz onu bile değerlendiremeyiz. Maalesef sezon içinde yine bir finalimsi maçı kaybedeceğiz.

Neymar'ın kariyer planı: (Sky DE)- 6 ay Santos'ta forma giyecek. - 6 ay sonunda Avrupa'ya dönecek. - Avrupa'da yeni bir meydan okuma.

Bükreş 0 - 1 Manchester United
Ajax 0 - 1 Galatasaray
Nice 0 - 3 Bodo-Glimt simulasyonu yapar mısın bir hocam.
Diğer önümüzdekilerden birini geçemezsek bodo bizi altına alıyor ama sadece bu maçlarla okuyamazsın.

Ama böyle bile olsa ki bence çok zor bodo nun 2+ fark atması daha Frankfurt lyon Anderlecht fcsb bilbao var önümüzde illa ikisini altımıza alırız. Fcsb manu dan biri Garanti zaten birbiriyle oynuyorlar. Yani 1 0 bile alsak %90 ilk 8 diyebiliriz.

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız

pıuhaha cengiz reddetti diye haber giriyorlar

rezil herifler

Bu fenerin harcama limiti ne kaldı acaba? bizim her transfer sonrası harcama limitimizi yazıyorlar

Delirtcekler insanı, medyasından taraftarına muhabirinden yorumcusuna dünya üzerindeki tüm Galatasaray taraftarlarının şuan tek ortak noktası Lemina, lan arkadaş bukadar mı vurdumduymazsınız, bu kadar mı inatsınız, bukadar mı herşeyi siz biliyorsunuz, hoca moca maliyet falan anlamam tüm dünya üzerinde herkes bu adamı istiyorsa gidip alacaksınız. Takımın bas bas bağırıyor orta saha diye, yav anlamıyorum. Galatasaray tarafı olarak dünyadaki İstemeyen tek insan Okan hoca. Şerefsizim dinlemem alırım koyarım oraya.

Lemina'nın sakatlık durumu nasıl ? 5 sezon önce bile çok sakatlanıyordu istikrarsızdı.

Diğer önümüzdekilerden birini geçemezsek bodo bizi altına alıyor ama sadece bu maçlarla okuyamazsın.

Ama böyle bile olsa ki bence çok zor bodo nun 2+ fark atması daha Frankfurt lyon Anderlecht fcsb bilbao var önümüzde illa birini altımıza alırız. Yani 1 0 bile alsak %90 ilk 8 diyebiliriz.

valla önce biz geekeni yapalım - skorlara bakarız

ama genede çok garanti bakamıyorum galibiyette bile. nice sondan 2inci bitmiş gitmiş takım...her skor çıkabilir ordan.

o kısım top 8 içindeki sıralama kafası

top 8 in içine girme olayı ama

bükreş-utd
ajax-gs
nice - bodo hesabı.
Hayir, o maclar da top 8‘e girme konusunda belirleyici olabilir.

Bükres 1-2 Utd
Ajax 0-1 GS
Nice 0-3 Bodo
Anderlecht 1-1 Hoffenheim

Veya

Bükres 1-2 Utd
Ajax 0-1 GS
Nice 0-3 Bodo
Roma 2-1 Frankfurt

Su 2 senaryoda da ilk 8‘e giriyoruz mesela.

Su an ilk 8‘deki takimlarinin en az birini altimiza alip Bodo‘ya gecilmememiz lazim. Bodo bizi gecerse 2 takimi altimiza almamiz lazim. Bu Manu, Bükres, Anderlecht veya Frankfurt olabilir hic farketmez.

Bilbao-Plzen, Lyon-Ludo ve Tottenham-Elfsborg maclarindan bize ekmek cikmaz, o yüzden onlara deginmedim.

Hayir, o maclar da top 8‘e girme konusunda belirleyici olabilir.

Bükres 1-2 Utd
Ajax 0-1 GS
Nice 0-3 Bodo
Anderlecht 1-1 Hoffenheim

Veya

Bükres 1-2 Utd
Ajax 0-1 GS
Nice 0-3 Bodo
Roma 2-1 Frankfurt

Su 2 senaryoda da ilk 8‘e giriyoruz mesela.

Su an ilk 8‘deki takimlarinin en az birini altimiza alip Bodo‘ya gecilmememiz lazim. Bodo bizi gecerse 2 takimi altimiza almamiz lazim. Bu Manu, Bükres, Anderlecht veya Frankfurt olabilir hic farketmez.

Bilbao-Plzen, Lyon-Ludo ve Tottenham-Elfsborg maclarindan bize ekmek cikmaz, o yüzden onlara deginmedim.
o maçlardan beklentim minimum olduğu için Bükreş -Utd maçına kitliyim.

olursa o ekstra işler ne ala tabi.

güle oynaya minimum 2.ydik şurda resmen. ah okan hoca ah

valla önce biz geekeni yapalım - skorlara bakarız

ama genede çok garanti bakamıyorum galibiyette bile. nice sondan 2inci bitmiş gitmiş takım...her skor çıkabilir ordan.
Evet çıkabilir. Tabiki %100 değil ama dediğim gibi bodo bizi altına alsa bile yine geçebileceğimiz takımlar var illa fcsb manu maçı harici birini altımıza alırız.

Perşembe akşamı müthiş bir futbol akşamı olcak heyecanlandım

Evet çıkabilir. Tabiki %100 değil ama dediğim gibi bodo bizi altına alsa bile yine geçebileceğimiz takımlar var illa fcsb manu maçı harici birini altımıza alırız.

Perşembe akşamı müthiş bir futbol akşamı olcak heyecanlandım

ben perşembeye stresliyim

CL maçları esas bomba akşam olacak bence de - bizim taraf için stres küpüyüm hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt