- 22 Ağustos 2010
- 33.016
- 37.891
- 3.033
kim?bijon anahtarını alıp gelir bunlar
sporting bijon mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim?bijon anahtarını alıp gelir bunlar
Nasil topcu, özellikleri neEvet soruları alayım
asdadaws twit müthiş yav
Hiçbir fikrim yokNasil topcu, özellikleri ne
Okan hoca avrupada cok basarisiz, cokca rezil etti bizi, sevin tamam da herseyi de ezbere savunmayin
asdadaws twit müthiş yav
Yarrasın KemalimmBöyle devam ederse akşama domuz schnitzel gömebilirim
udinese deki bijonkim?
sporting bijon mu?
An itibari ile Eyüpsporun yönetimi t.direktörü sanıyorumki bizimkilerden daha çok yürekten Galatasaraylıdır. Hiç olmazsa kulübe zarar vermiyorlar. Kimse kusura bakmasın ben artık bu yönetimde art niyet arıyorum, beceriksizlik değil bu, olamaz, mümkün değil, başka bişey bu.Adamların yedeklerine baktım, no name yerliler hepsi.
Büyük başarı Eyüp’ün durumu
tahayyül edemeyeceğin özellikleri varNasil topcu, özellikleri ne
dün bizim uefa Avrupa ligi Ajax maçı kulübesinden daha tanıdık.
En büyük hatası transferde. Kendisi transferde tanınmış pahalı oyunculara gidiyor kendisi ama bu onun hatasından çok yönetim hatası. Transfer için profesyonel bir ekip olmalı. Hoca istediği mevkide istediği özellikleri söylemeli. Daha sonra listeyi o özelliklere göre profesyonel ekip oluşturmalı ve görüşmeleri yürütmeli anlaşılan oyuncular içinden hocaya seçenekler sunulmalı. Biz menajerlerden gelen tüm isimleri hocaya soruyoruz hoca oradan bakıp karar veriyor gibi bir şey yapıyor.Okan Hoca'yı o kadar da gömmeyelim. Hataları var ama iyi hoca. En büyük hatası da iyi insan olması. Bu şaklabanlara ayar veremeyecek kadar naif.
Bu mevcut yönetimin yönettiği takıma bu kadar mantıklı yorumlar yapmayın. Üzülürsünüz.En büyük hatası transferde. Kendisi transferde tanınmış pahalı oyunculara gidiyor kendisi ama bu onun hatasından çok yönetim hatası. Transfer için profesyonel bir ekip olmalı. Hoca istediği mevkide istediği özellikleri söylemeli. Daha sonra listeyi o özelliklere göre profesyonel ekip oluşturmalı ve görüşmeleri yürütmeli anlaşılan oyuncular içinden hocaya seçenekler sunulmalı. Biz menajerlerden gelen tüm isimleri hocaya soruyoruz hoca oradan bakıp karar veriyor gibi bir şey yapıyor.
Yer misin?Yarrasın Kemalimm
denemedim ama yerim herhalde kemalimYer misin?