Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata olmadığı sürece boş kimseyle ilgilenmiyorum

Bunlar kim lan

1738349657677.webp

Adamların yedeklerine baktım, no name yerliler hepsi.

Büyük başarı Eyüp’ün durumu
An itibari ile Eyüpsporun yönetimi t.direktörü sanıyorumki bizimkilerden daha çok yürekten Galatasaraylıdır. Hiç olmazsa kulübe zarar vermiyorlar. Kimse kusura bakmasın ben artık bu yönetimde art niyet arıyorum, beceriksizlik değil bu, olamaz, mümkün değil, başka bişey bu.

Okan Hoca'yı o kadar da gömmeyelim. Hataları var ama iyi hoca. En büyük hatası da iyi insan olması. Bu şaklabanlara ayar veremeyecek kadar naif.
En büyük hatası transferde. Kendisi transferde tanınmış pahalı oyunculara gidiyor kendisi ama bu onun hatasından çok yönetim hatası. Transfer için profesyonel bir ekip olmalı. Hoca istediği mevkide istediği özellikleri söylemeli. Daha sonra listeyi o özelliklere göre profesyonel ekip oluşturmalı ve görüşmeleri yürütmeli anlaşılan oyuncular içinden hocaya seçenekler sunulmalı. Biz menajerlerden gelen tüm isimleri hocaya soruyoruz hoca oradan bakıp karar veriyor gibi bir şey yapıyor.

En büyük hatası transferde. Kendisi transferde tanınmış pahalı oyunculara gidiyor kendisi ama bu onun hatasından çok yönetim hatası. Transfer için profesyonel bir ekip olmalı. Hoca istediği mevkide istediği özellikleri söylemeli. Daha sonra listeyi o özelliklere göre profesyonel ekip oluşturmalı ve görüşmeleri yürütmeli anlaşılan oyuncular içinden hocaya seçenekler sunulmalı. Biz menajerlerden gelen tüm isimleri hocaya soruyoruz hoca oradan bakıp karar veriyor gibi bir şey yapıyor.
Bu mevcut yönetimin yönettiği takıma bu kadar mantıklı yorumlar yapmayın. Üzülürsünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt