Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.496
- 40.192
- 3.413
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Ank inanan kaldimi yav?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardini ben bir daha dönecegini bile sanmıyorum. Seneye amerika ya da ülkesinde döner.Tabi dolduruyor ama bizim duygusal pıtırcıklar dondurmayacaz diyor hala. Yedek klübesinde adam yok biz İcardi ve Yusuf Demirle 2 kişiyi harcıyoruz
Tabi dolduruyor ama bizim duygusal pıtırcıklar dondurmayacaz diyor hala. Yedek klübesinde adam yok biz İcardi ve Yusuf Demirle 2 kişiyi harcıyoruz
o kısmı şu soruya cevap verir "kadro derinliğinin diri kalacağı süre yetecek mi sezona"Adamların alternatifli kadrosundan bir 11 daha çıkar gayette iyi bir kadro. Bizim alternatifimiz neredeyse yok. Uçurtma Jelert, tek ayaklı Berkan, ortsaha yedeğimiz beli dönmeyen Kerem, işimiz çok zor.
Isvecliyi gözum tuttu. 4-5e alabiliyorsak alalimBizimkiler Walker’la görüşürken galiba scout ekibi ve teknik ekip İsveç Ligindeki çocuğu istediklerini belirtmişler ama talibi çokmuş.
Çok yetenekli oyuncu Bayern Münih’e hazırlanıyor Davies yerineFbnin ilgilendiği hammarbyli herifi 14e hoffenheim alıyormuş.Adamlar satış rekorlarini kırıyor
playoff işlerine girersek salabilir yönetim "ne de olsa sonunu göremeyiz" moduna girerek. tamamen lig hamlesi yapabilir yani 6 şubat değilde 13 şubata kadar transfer kasabilir.Ajax maçının sonucuna göre ne değişecekki? 2 maç daha yapacağız aksine kazanamazsan daha çok transfer lazım.