Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız

Tabi dolduruyor ama bizim duygusal pıtırcıklar dondurmayacaz diyor hala. Yedek klübesinde adam yok biz İcardi ve Yusuf Demirle 2 kişiyi harcıyoruz

12+2 var tamam ama yine de senin 12 yabancın kalan tabanca gibi olacak o zaman.

Jelert, Sallai olmaz yani. Oradaki yabancı Mariano/Eboue, diğeri de Mertens/Sneijder/Podolski kalitesinde olacak.

2 tane 11 seviyesinde ve oyun içi çok ciddi katkı ve akıl katacak hamle şart.

Yok genç oyuncu, yok atletizm vs derken ederinin 3 katına yapılmış hamleler oldu Jelert ve Sallai bonservis ve kontratlar anlamında.

Şimdi elindeki oyuncu da o 2.5 ise ben 3'üm diyor. Transferin zararına baksana sen.

3 şubat 2025 romulo 12+3 milyon karşılığında Galatasaray’da haberlerini görür gibiyim..gidişat oraya doğru ilerliyor.

Her an açıklanabilen transferden korkarım

Kimi aliyorsaniz alin lan artik. Antep macinda kadroda olsunlar sövdurmeyin gecmiṣinize

8+3 imza isteniyor biz

6+1 önermişizdir o da bonus ile vs.

normalde 4 adam lazım ama 7 transfer yapsak sırıtmaz

Fbnin ilgilendiği hammarbyli herifi 14e hoffenheim alıyormuş.Adamlar satış rekorlarini kırıyor

30-2 Şubat tarihlerinde en az 1 transfer bekliyorum muhtemelen Hampus’u indirirler

Adamların alternatifli kadrosundan bir 11 daha çıkar gayette iyi bir kadro. Bizim alternatifimiz neredeyse yok. Uçurtma Jelert, tek ayaklı Berkan, ortsaha yedeğimiz beli dönmeyen Kerem, işimiz çok zor.
o kısmı şu soruya cevap verir "kadro derinliğinin diri kalacağı süre yetecek mi sezona"

o konuda haklısın - ama sonuç almada göreceğiz, zor olanı seçti okan hoca - herkesin sakatlık, yorgunluk, form düşüşü riski var - ki yaşıyoruz o durumuda. bir noktada ivme yukarı çıkacaktır ama %100 enerjisi olan bam bam mod takım istisna maçlar dışında izleyeceğiz beklentim yok

özetle : her maçı 90 dk konsantre ve tek tek güçlü bir mental modda gitmek lazım. Yönetime düşen görev takımı dışarıya izole etmek. tam da bu yüzden fenere laf yetiştirmeyi bırakmaları lazım, taraftarın gönlü olsun diye sataşıyoruz çünkü bence. yapmamaları lazım.

Ajax maçının sonucuna göre ne değişecekki? 2 maç daha yapacağız aksine kazanamazsan daha çok transfer lazım.
playoff işlerine girersek salabilir yönetim "ne de olsa sonunu göremeyiz" moduna girerek. tamamen lig hamlesi yapabilir yani 6 şubat değilde 13 şubata kadar transfer kasabilir.

çoktan planlama yapılmış olmalı bam güm araştırılmış ön görüşme yapılmış sonuçlandırılmalıydı 13-20si arası bnce. sağlıklı olan oydu.

yoksa metin efendi niye 3 şubat diye tarih konuşsun - beni o düşünceye iten o açıkçası.

ajaxı geçersen(daha doğrusu top 8 yaaprsan - yenmek yetmeyebilir averaj bodo detayından) martta avl maçın yok - iyi trasnferi adapte edersin vs gibi bakabilirler.

maç perşembe , sonuçlanacak bu süreç, cuma -ctesini bekliyorum o nedenle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt