- 17 Ağustos 2009
- 44.176
- 33.288
- 3.448
Israrla Cengiz ve Çağlar yazmaya devam edebilirsin biz asla o paraları vermeyeceğiz kimseye. Zaten ihtiyaç fazlası bir talep de dile getirmedim ben. "İhtiyaç olan bölgelere alınma imkanı olan yerli isimler mutlaka alınmalı." dedim.Cengiz gelmeden önce 46 maça çıkıp 11 gole doğrudan katkıyla geldi.
Ki zaten senin o bölgeye net transfere ihtiyacın varken yine rezil durumdaki Zekiyle ilgileniyosun. Şuan cebinden 15 çıkmayacak belki ama yazın yine yerine adam arayıp dolaylı yoldan o 15i çıkaracaksın. Yani emin ol aynı mantık
Çağlar gerçeğide var üst düzey Leicester kariyerinden sonra Atletico görüp tutunamayıp 10 milyona buraya geldi ama 6 ay içinde ıskartaya çıktı. Ne yıllık maaşını çıkarabilir artık ne de 10 milyonu. Yine 13 milyona Diego Carlos aldılar.
Senin burnunun dibinde Kerem Demirbay örneği var ayrıca
Ayrıca elimizde geçtiğimiz sezon şampiyonluğuna direkt etki etmiş Kaan Ayhan örneği var.
Zeki'nin ortalama bir oyuncu olarak eksik olan sağ bek rotasyonuna gelmesi mantıklı bir hamle olur. Süper Ligde sivrilen topçuları sana yar etmiyorlar işte. Yabancı durumunu da kademeli olarak indirdikleri senaryoda BJK ve Fener tüm iyi yerlileri toplarken sen dımdızlak ortada kalırsın 2 sene sonra. Ki bu mevcut federasyon bu sene de şampiyon olursak yabancı sayısını 10+2 falan yapabilir.