Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz gelmeden önce 46 maça çıkıp 11 gole doğrudan katkıyla geldi.

Ki zaten senin o bölgeye net transfere ihtiyacın varken yine rezil durumdaki Zekiyle ilgileniyosun. Şuan cebinden 15 çıkmayacak belki ama yazın yine yerine adam arayıp dolaylı yoldan o 15i çıkaracaksın. Yani emin ol aynı mantık

Çağlar gerçeğide var üst düzey Leicester kariyerinden sonra Atletico görüp tutunamayıp 10 milyona buraya geldi ama 6 ay içinde ıskartaya çıktı. Ne yıllık maaşını çıkarabilir artık ne de 10 milyonu. Yine 13 milyona Diego Carlos aldılar.

Senin burnunun dibinde Kerem Demirbay örneği var ayrıca
Israrla Cengiz ve Çağlar yazmaya devam edebilirsin biz asla o paraları vermeyeceğiz kimseye. Zaten ihtiyaç fazlası bir talep de dile getirmedim ben. "İhtiyaç olan bölgelere alınma imkanı olan yerli isimler mutlaka alınmalı." dedim.

Ayrıca elimizde geçtiğimiz sezon şampiyonluğuna direkt etki etmiş Kaan Ayhan örneği var.

Zeki'nin ortalama bir oyuncu olarak eksik olan sağ bek rotasyonuna gelmesi mantıklı bir hamle olur. Süper Ligde sivrilen topçuları sana yar etmiyorlar işte. Yabancı durumunu da kademeli olarak indirdikleri senaryoda BJK ve Fener tüm iyi yerlileri toplarken sen dımdızlak ortada kalırsın 2 sene sonra. Ki bu mevcut federasyon bu sene de şampiyon olursak yabancı sayısını 10+2 falan yapabilir.

1738056601033.webp

Aslında 27 yaşında yerli bir oyuncu için üst düzey gayet iyi bir deneyime sahip Zeki,ama şu an oynadığımız oyun ona hiç uygun değil.

Ne kadar duz oyuncu varsa takima dolduralim, sadece kossunlar adimizi da DuzSaray yapariz sonra. Kaliteli olsun, teknik olsun, akilli olsun bunlar aradigimiz kriterler degil galiba anadolu takimi gibi yonetilmek istiyoruz.

Su takima 3 tane direk 11 oynayabilecek kalitede adam alinmazsa bosuna gecmis bir transfer donemi daha olur. Topu aldiginda ayagina yakisacak oyuncular lazim ayni Sara transferinde oldugu gibi.

Ne kadar duz oyuncu varsa takima dolduralim, sadece kossunlar adimizi da DuzSaray yapariz sonra. Kaliteli olsun, teknik olsun, akilli olsun bunlar aradigimiz kriterler degil galiba anadolu takimi gibi yonetilmek istiyoruz.

Su takima 3 tane direk 11 oynayabilecek kalitede adam alinmazsa bosuna gecmis bir transfer donemi daha olur. Topu aldiginda ayagina yakisacak oyuncular lazim ayni Sara transferinde oldugu gibi.
en büyük derdim ,

neredeysede eminim .... eksikler süreç boyunca zaten belli - ya da hocanın zaten her gün içinde olup tespitleri bellidirde , bu işlerin önçalışması , araştırması vs sinin yapılmadığı bence çok aşikar.

diyorum devre arasında 15 lik 20 lik maliyetli adamları kimse beklemiyor - ben şahsen beklemiyorum , muazzam fırsat olmadığı sürece.

gerekn yapılıp yaz ayına oturtulup yazın gene 6 7 takviye peşinedüşeceğine 3 4 net hamleyle sezonunu açarsın . şampiyon olursan zaten lig başlangıcına kadar sonsuz sayılacak süren olacak.

Bir takımda maximum iyi ve orta seviye sayılabilecek 6 yerli olmalı.

Bizde de bu sayı zaten tutturulmuş derecede.

Seviye olarak yazarsak
Barış
Yunus
Apo
Kaan
Berkan
Günay
Daha fazlası gereksiz

Olacaksa buradan sonra gençleri toplayacaksın.

Cepte 3 lira para var avm de beymende ceketlere bakıyorum 12 bine beğendim bi tane öyle yazayım dedim geri çıktım kapıda sigara içiyorum.. hani reşfırt filan ne bilim:)

Her gun yeni bir sag bek ismi cikmasi beni sinir ediyor. Kimi istedigimiz bile belli degil.

Son 1 haftada cikan isimler:

KWP
Assignon
Zeki Celik
Tchatchoua
El Ouahdi
Skoglund
Buchanan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt