Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.269
- 24.318
- 3.093
İlgi kağıdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mantıklı bulmuyorum zaten ben de kulvar harici genel olarak bakıyorumda , bizim yönetim o şekilde saçma fikirlere sahip olabilir.Sanmam
Playoffu geçemeyecek takım yarı finali mi geçecek
Her türlü transfer şart
3-4-3un sahibi kimGalatasaray en az iki büyük transfer yapacak, çok hırslanmış durumdalar.Abdullah Kavukcu'nun kulağından duman çıkıyor. Hatipoğlu da aynı şekilde. Başkan Dursun Özbek transferde yolu verdi. (343)
6 ayda bir sagbek transferi dongusunden cikmak istiyorsak, bizim ulkemizdeki futbola uygun + takimdaki genel oyun planimiza en uygun oyuncuyu artik almak lazim. Bunun icin de para vereceksin.
Tabi uclu mu dortlu mu oynayacagiz o bile belli degil ama her iki sisteme uygun biri alinmali diye yola cikarsak su listeden (maliyetine girmeden);
1. Tchatchoua
2. Assignon
3. El Ouahdi
*[Skoglund'u tanimiyorum o yuzden onu degerlendirmeye almadim ama bunlarin hepsinden ucuz olur tabi]
Buyuk ihtimal bonservis bedelleri birbirine yakin olur yani hepsi cift haneli rakam oluyor isin sonunda zaten. Keske Jelert'i hic almasaydik diyor insan.
Ula daha gecen gun uzatmadilar mi Bonniface ileNe alaka?
Al Nassr ile transfer gorusmesinde suan.
Zeki = Mert Müldür maliyetine gelecekse gayet iyi transfer olur. Benim bildiğim Zeki yıllık 2-2.5 milyon euro arası para istiyor bu para verilmelili, Zeki'ye. Yoksa alternatifimiz az derken Zeki gibi makul maliyette yerli iyi bir alternatife hayır demek olmaz zaten.Israrla Cengiz ve Çağlar yazmaya devam edebilirsin biz asla o paraları vermeyeceğiz kimseye. Zaten ihtiyaç fazlası bir talep de dile getirmedim ben. "İhtiyaç olan bölgelere alınma imkanı olan yerli isimler mutlaka alınmalı." dedim.
Ayrıca elimizde geçtiğimiz sezon şampiyonluğuna direkt etki etmiş Kaan Ayhan örneği var.
Zeki'nin ortalama bir oyuncu olarak eksik olan sağ bek rotasyonuna gelmesi mantıklı bir hamle olur. Süper Ligde sivrilen topçuları sana yar etmiyorlar işte. Yabancı durumunu da kademeli olarak indirdikleri senaryoda BJK ve Fener tüm iyi yerlileri toplarken sen dımdızlak ortada kalırsın 2 sene sonra. Ki bu mevcut federasyon bu sene de şampiyon olursak yabancı sayısını 10+2 falan yapabilir.
6 aylığına kiralik felix ve rashford tatmin etmez.felix 1.5 sene olsun bari
Felixle ilgili duyum var mı?premier ligde baska bi yildiz ile daha gorusuyomusuz dedilerSanmam
Playoffu geçemeyecek takım yarı finali mi geçecek
Her türlü transfer şart
İbrahim seten3-4-3un sahibi kim