Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmam

Playoffu geçemeyecek takım yarı finali mi geçecek

Her türlü transfer şart
mantıklı bulmuyorum zaten ben de kulvar harici genel olarak bakıyorumda , bizim yönetim o şekilde saçma fikirlere sahip olabilir.

bir adım ileri gidiyorum ve şu an gündem transfer olduğu için sorulmuyor - halbuki her gün sorulmalı artık 4üncü sefer oldu çünkü

- BB işi ne oldu
- Başkan nerede
- Florya ihale mihale süreç nedir
- Kemerburgaz videolu tanıtım ne zaman - madem geçiyoruz gövde gösterisi ve pastalar yağıyor olması lazımdı.

şu 4ü ve transfer konusunda açıklanan hiç bir şeye inanmıyorum artık.

Zeki'nin bu takıma 0 katkısı olur. Geçiş mi engelleyecek? Hücuma çıkışı mı kolaylaştıracak, bindirme mi yapacak? Dümdüz sahada yer kaplasın diye yapılacak transfere rotasyona da ihtiyaç yok şunu alt yapıdan topçu da yapar en fazla 1 gol yedirir ekstrası üstüne ki Zeki'nin de yapmayacağının garantisi yok. Oyuna katkısı yoksa adamı niye alırız ki

Yeni ufuklara yelken açıyoruz bu transfer dönemi, ilgi kağıtları falan geride kaldı, lügata duman atmak, yol vermek eklendi

6 ayda bir sagbek transferi dongusunden cikmak istiyorsak, bizim ulkemizdeki futbola uygun + takimdaki genel oyun planimiza en uygun oyuncuyu artik almak lazim. Bunun icin de para vereceksin.

Tabi uclu mu dortlu mu oynayacagiz o bile belli degil ama her iki sisteme uygun biri alinmali diye yola cikarsak su listeden (maliyetine girmeden);

1. Tchatchoua
2. Assignon
3. El Ouahdi

*[Skoglund'u tanimiyorum o yuzden onu degerlendirmeye almadim ama bunlarin hepsinden ucuz olur tabi]

Buyuk ihtimal bonservis bedelleri birbirine yakin olur yani hepsi cift haneli rakam oluyor isin sonunda zaten. Keske Jelert'i hic almasaydik diyor insan.

Benim anlamadığım neden aynı anda 3-4 oyuncu ile görüşüyoruz.

Assignon herhalde en hazır katkı verecek oyun aralarında. Bence geçen sezon onu alabilseydik Köhn yerine şu an sağ bek olarak Jelert de gelmezdi.

Yani o gün ona çok görülen para neyse üzerine 4.5-5+11 gibi bir maliyet ve 2 kontrat bedeli harcandı.

Tchatchoua'yı hiç izlemedim.

Güçlü ama çok yetenek seti olmayan biri gibi duruyor sadece. Biraz Jakobs tipi olabilir gibi geldi. Çok mu benzer olur acaba?

6 aylığına kiralik felix ve rashford tatmin etmez.felix 1.5 sene olsun bari

b22d658e913f92952de801b0a04a905c.jpg

Zaha ziyeş zaniolo tete kerem şu 5 li gitti elinde sallai var , şunun 2 si şimdi gelse havaalaında 10’bin kişi olur hayat böyle işte!

Walter petersin ingilterede talibi varsa orada kalır galiba İsveçli gençle zeki kalacak en son İsveçliyi her türlü tercih ederim zekiden bir halt olmaz

Tostos ağabey 343 ü tezgaha getirmiş videonun sonunda transferin bitmesini hatta mayısı bekleyin diyor adam orda

Israrla Cengiz ve Çağlar yazmaya devam edebilirsin biz asla o paraları vermeyeceğiz kimseye. Zaten ihtiyaç fazlası bir talep de dile getirmedim ben. "İhtiyaç olan bölgelere alınma imkanı olan yerli isimler mutlaka alınmalı." dedim.

Ayrıca elimizde geçtiğimiz sezon şampiyonluğuna direkt etki etmiş Kaan Ayhan örneği var.

Zeki'nin ortalama bir oyuncu olarak eksik olan sağ bek rotasyonuna gelmesi mantıklı bir hamle olur. Süper Ligde sivrilen topçuları sana yar etmiyorlar işte. Yabancı durumunu da kademeli olarak indirdikleri senaryoda BJK ve Fener tüm iyi yerlileri toplarken sen dımdızlak ortada kalırsın 2 sene sonra. Ki bu mevcut federasyon bu sene de şampiyon olursak yabancı sayısını 10+2 falan yapabilir.
Zeki = Mert Müldür maliyetine gelecekse gayet iyi transfer olur. Benim bildiğim Zeki yıllık 2-2.5 milyon euro arası para istiyor bu para verilmelili, Zeki'ye. Yoksa alternatifimiz az derken Zeki gibi makul maliyette yerli iyi bir alternatife hayır demek olmaz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt