Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Can Erden samiyen haber konusunda katılıyorum.yok menajer önerdi,yok şu bu oldu ile gecistirdi bu dönemi.hakli çıkma sevdası var bi de.biyogala assignonu yalanladı mesela ve daha tutarlı herif.ayrica samiyen dybalayi istemediğimizi söylemiş ama okan hoca ve kavukcu cok istemis.asensio ilgisi de doğruydu bence
biyogala ve samiyen baya yakın bu arada. samiyen süreçleri bozmamak için önerildi falan yazıyor. biyogala onu haksız çıkarmadı önerdiler ama ilgilenmiyoruz dedi

Zeki'nin bu takıma 0 katkısı olur. Geçiş mi engelleyecek? Hücuma çıkışı mı kolaylaştıracak, bindirme mi yapacak? Dümdüz sahada yer kaplasın diye yapılacak transfere rotasyona da ihtiyaç yok şunu alt yapıdan topçu da yapar en fazla 1 gol yedirir ekstrası üstüne ki Zeki'nin de yapmayacağının garantisi yok. Oyuna katkısı yoksa adamı niye alırız ki
Kaan Ayhan’a da aynısını söylüyorduk gelmeden hiç beğenmem Zekiyi o ayrı ama çok düşük ücrete gelebilseydi isterdim rotasyona. Sağ bek yedeği Kaan olmuyor çünkü. Çok düşük ücrete de gelmeyeceği için gelmesin

O zaman jelerti 7 milyona satsinlar ipswich towna.okan buruk icin sürekli para veremeyiz
Okan Buruk icin mi veriyoruz paralari? Oyle bir mantik mi olur sonucta sahaya cikacak 11 tane aslan kim icin oynuyor? Almayalim da Kaan oynasin yine.

Jelert'i zaten elden cikarsak iyi olacak yani teklif varsa tabi.

Samiyen bu takımla ilgili Fransız basınının haberine dün yalan demişti. Açıkçası bana çok mantıklı geldi hocası birlikte çalıştığı iyi anlaştığı biri, Ziyech'in mevkisinde oynayan Taarabt'ı gönderdiler. Biz zaten çıkmak istiyoruz çok oluru olan bir iş gibi en azından Lille göre.
+ Ertan Lille işi çok zor dedi dün

Ukraynada oynamayan futbolcular var yok mu iyi futbolcu orda?

-BB işi ne oldu?(Metin Öztürk'e göre bir sonraki Divan'a kadar resmi olarak çıkılacağı açıklanacak).- Bana göre çok uzadı bu iş Divan'a kadar yani Şubat'ın 2. haftası oluyor sanırım gelmezse resmi açıklama ne diyecekler artık?
-Başkan nerede(En son hastanedeydi.)- Hastaneden taburcu oldu dendi ama görmedik kendisini. Ciddi bir rahatsızlığı yoktur umarım. Sonuçta sağlık yaşı da belli biri.
-Florya ihale ilanı paylaşıldı görmedin sanırım?

GhuL_n5WkAADkR4

-Kemerburgaz'a ne zaman geçileceği hocanın istediği zaman imiş. İçini bir videolu tanıtım ben de bekliyorum.

Nedenini bilmiyorum ama işler çok ağır işliyor bizim kulüpte bu kesin. Zaha'nın resmi açıklaması bile Zaha takımında antrenmana çıktı falan sonra geldi.
ihale açıklamasını görmemiştim .

teklifler son daha 21 mart
otururumların sonu 8 nisan

biz niye çıkıyoruz ki floryadan zaten bu süreçte - hadi sahalar daha iyi tmm , sahlar her zaman kullanılır , tesis olarak floryayı kapatmak şart değil ki.

her şeyin ötesinde ben yönetimin lafına inancımı kaybettim tamamen. altını çizdiğim kısım o.

başkan tabii rahatsız geçmiş olsun ama adam divan kurulunda yokkende gelip açıklayacak edecek dendi , yani o kadar sıkınıtlı süreç yaşanmadı diye okudum o işi. zaten bunu sorma nedenim, geri kalanı bir halta yaramıyor en azından lafını kaile alabileceğimiz tek isim başkan - o da başkan olduğu için. yoksa ramak kaldı burak elmas'a inanmadığım gibi moda gireceğim yakında.

kulüp üzerinde - olmasa bile- bi negatif hava görünüyorken 5 dakikada 5 6 cümle yeterli.

yoksa ihale hariç dediklerini biliyorum zaten. üzerine bilerek basıyroum.

medyamız bu soruları sormuyor - bu sıralar herkes fenere taş atmakla meşgul... çok yanlış. biz kendimize bakalım her zmaan ki gibi , niye uğraşıyoruz.

tıpkı okan hocaya "arkamıza bakmıyoruz" diyip, gözümüz yarınki maçta olcak diyen hocamıza (bu ikisini kullanıyorlar şu an diye yazıyorum , iğnelemek için değil) 3 lü mü 4 lü mü nedir plnanınız diye sorulmaması gibi bir şey.

Berkeye ben de soğugum ama benim maç izlerken mertense ve takıma ettiğim küfürlerin yanında kendi küfürleri az kaliyor.bizde ediyoruz takıma küfür,o zaman bizde desteklemeyelim takımı bi daha

Anlık Kadromuz

..............................Muslera.................
.........Sanchez.....Nelsson......Apo...............
Barış.............Sara.............Torreira.........Jakobs
............Yunus.......Osimhen........Mertens........

................................Günay............................
..........Metehan......Kaan........Berkan............
Sallai...........Akman........Kerem D..............Jelert
...........Yusuf.........Batshuayi.........Kutucu.........

Okan Buruk icin mi veriyoruz paralari? Oyle bir mantik mi olur sonucta sahaya cikacak 11 tane aslan kim icin oynuyor? Almayalim da Kaan oynasin yine.

Jelert'i zaten elden cikarsak iyi olacak yani teklif varsa tabi.
İşte jelerti 7ye satacanki zarar etmeyesin,hal böyle olursa versinler 7-8 milyon birine

Su takima 3 tane kaliteli ayak gelmezse bu saatten sonra hersey aleyhimize isler. Yarin Kaan sakatlanir (sakatlanmaz demeyin cunku herifin fizik gucu kaldiramiyor), sonra Allah korusun orta sahadan biri daha gider bu defa tepetaklak gideriz. Daha neyi bekliyorlar anlamiyorum kimse yildiz transferi alinsin demiyor su takima futbolcu alin futbolcu. Daha Fransa, Italya'nin orta sinif takimlarinda oynayan adamlari getiremiyorsak kimseyi alamaz bunlar.

Anca Eyup ve Kasimpasa'yla is yapmayi bilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt