Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fener ligden cekilcem dedi çekilmedi? kupadan cekilcem dedi çekilmedi nasıl rakibe karşı oynuyoruz ya

Bu fener ligden cekilcem dedi çekilmedi? kupadan cekilcem dedi çekilmedi nasıl rakibe karşı oynuyoruz ya
Ben fbyi 7 yaşındaki, bana ne oynamicam oynamicam işte diyen ve ebeveynleri tarafından kazanması için her türlü yardımı yapıldığı halde yinede kazanamayan çocuğa benzetiyorum.

Ajax maçından sonra biraz hareketlenir ortalık

Pazar günü gibi ilk gelecek oyuncu belli olur, pazartesi veya salı gelir imzayı atar avrupaya bildirilir. Kalanlar için 13 şubat beklenir

Maximini yollayıp ya solbek ya da yine stoper falan alacak mallar

ihale açıklamasını görmemiştim .

teklifler son daha 21 mart
otururumların sonu 8 nisan

biz niye çıkıyoruz ki floryadan zaten bu süreçte - hadi sahalar daha iyi tmm , sahlar her zaman kullanılır , tesis olarak floryayı kapatmak şart değil ki.

her şeyin ötesinde ben yönetimin lafına inancımı kaybettim tamamen. altını çizdiğim kısım o.

başkan tabii rahatsız geçmiş olsun ama adam divan kurulunda yokkende gelip açıklayacak edecek dendi , yani o kadar sıkınıtlı süreç yaşanmadı diye okudum o işi. zaten bunu sorma nedenim, geri kalanı bir halta yaramıyor en azından lafını kaile alabileceğimiz tek isim başkan - o da başkan olduğu için. yoksa ramak kaldı burak elmas'a inanmadığım gibi moda gireceğim yakında.

kulüp üzerinde - olmasa bile- bi negatif hava görünüyorken 5 dakikada 5 6 cümle yeterli.

yoksa ihale hariç dediklerini biliyorum zaten. üzerine bilerek basıyroum.

medyamız bu soruları sormuyor - bu sıralar herkes fenere taş atmakla meşgul... çok yanlış. biz kendimize bakalım her zmaan ki gibi , niye uğraşıyoruz.

tıpkı okan hocaya "arkamıza bakmıyoruz" diyip, gözümüz yarınki maçta olcak diyen hocamıza (bu ikisini kullanıyorlar şu an diye yazıyorum , iğnelemek için değil) 3 lü mü 4 lü mü nedir plnanınız diye sorulmaması gibi bir şey.
Zaten Florya'dan hoca istemediği sürece çıkılmayacak o kesin. O yüzden çıkılıp çıkılmayacağı hocaya bağlı ama artık içini de bir görmek istiyor insan. Divan'da bir şey yokken Metin Öztürk bir anda kendi dedi bir sonraki Divan'da başkanımız karşınızda BB'den çıkmış bir başkan olarak olacak ben o yüzden şimdiden alkışlıyorum diye şakşakçılık yaptı orada artık o zamana kadar resmi olarak bu çıkış açıklanmalı yada Metin Öztürk istifa etsin yani orada hiç gereği falan yokken sırf alkış almak için yaptı bunu. Başkan daha medya önüne çıkmadı o yüzden sormuyor yoksa bu sorular sorulacaktır. Okan hocanın "arkamıza bakmıyoruz" sonrası " gözümüz yarınki maçta olacak" demedi "yarınki maçın VAR hakeminde olacak" dedi. Orada hakemlerin adil olmayan yönetimine tepki vardı yani. Medya sadece GS'ye gelince o sorular soruluyor kimse başka takımlara benzer sorular sormuyor zaten.

muslera
zallayi - sances - sances - rashford
toreyra - sara
bay - mertens - yunus
osimen
yerli oyuncular küsmesin diye okan böyle bir 11 bile cikarir

Kaan Ayhan’a da aynısını söylüyorduk gelmeden hiç beğenmem Zekiyi o ayrı ama çok düşük ücrete gelebilseydi isterdim rotasyona. Sağ bek yedeği Kaan olmuyor çünkü. Çok düşük ücrete de gelmeyeceği için gelmesin
Kaan yine çok yönlü oyuncu he süper oynar diye bir iddia yok ama sıkışınca işte koy stopere günü kurtarır, sağ bek öyle, orta sahada da doğru planda yine verim alirsin. Bu Zeki kendi mevkisinde bile ne vaadediyor? Başlığı gündemde diye Svenson mu Zeki mi mesela sırf kariyerinden dolayı Zeki denir bence buna oyun olarak ikisini çok ayıran ne var mesela?

Carlos Vinicius, Aurier ve Köhn tipi adamlara gitgide yaklaşıyoruz, zaman tanzimi hikayeyi buraya götürüyor maalesef kısaca çuvalladılar, sahada işler ters giderse bu yönetim Haziran'da kongre yapmak zorunda kalacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt