Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Delirtcekler insanı, medyasından taraftarına muhabirinden yorumcusuna dünya üzerindeki tüm Galatasaray taraftarlarının şuan tek ortak noktası Lemina, lan arkadaş bukadar mı vurdumduymazsınız, bu kadar mı inatsınız, bukadar mı herşeyi siz biliyorsunuz, hoca moca maliyet falan anlamam tüm dünya üzerinde herkes bu adamı istiyorsa gidip alacaksınız. Takımın bas bas bağırıyor orta saha diye, yav anlamıyorum. Galatasaray tarafı olarak dünyadaki İstemeyen tek insan Okan hoca. Şerefsizim dinlemem alırım koyarım oraya.

Arias
Skriniar
Ilkay Gundoğan
Ve niceleri.... Ulan sizin gibi yönetimin ben...

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

twitter’da lang:tr rashford aratip ne var ne yok bakayim dedim sadece fblilerin aglamalari ve gs’ye gidecek diye yonetime kufurleri var

Nelson 3 kuruşa satıp yerine 15 milyona stoper alır ve bunlar transferi kapatır.Aslinda Nelsonu kazansa sanchez Nelson yapsa,sağ bek bay oynasa mertesn yerine yunusu çekse, sağ kanat sterling sol kanat rashford olsa,bu takımı kimse tutamaz. Sadece 2 adam lazım rashford ve sterling..

Stoper ve sağ bekle kafayı yedik. Hangi stoper sağ bek şampiyon yapacak bizi ? Acilen hücuma takviye yapılmalı ön taraf tükenmek üzere.

ajaxa çakman yetmeyebilir, genede olumlu sonuçlanıp top 8 gelirse "olamsı gereken senaryo gecikti" derim.

rashford - inşallaha bana kapak olacak işler yapar derim.
Ajax ı yendiğimizde ilk 8 dışında kalma ihtimalimiz çok çok düşük.

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt