- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.479
- 3.078
Bizim staddaki Manu maçından tribünlerden etkilendiyse net olarak gelecektir.
O maçta yoktu galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim staddaki Manu maçından tribünlerden etkilendiyse net olarak gelecektir.
Bizim takımla ilgili 1 haber yok ne yapayım dayımBize ne kanks yav. Osimhen bu sezon sampiyon yapsin gerisi bizi ilgilendirmez
Gene haklisin kanksBizim takımla ilgili 1 haber yok ne yapayım dayım![]()
Videolarda ben de beğenmedim ama izleyenler çok çalışkan, hücum presine çok uygun, servisçi bir adam diyorlar. Brezilya A milli takımda da oynayan bir oyuncu ama oraya güven olmuyor o yüzden bilemiyorum.Yok onu biliyorum da, videolarda öyle iyi görunmuyordu. Ayakta zor duran tipe benziyor
Avrupa listesine ahmet miAvrupa listesine Ahmed Kutucu + Sallai + 1. transfer yazarız diye tahmin ediyorum bugün bitmek üzere kalan 5 günde hızlı bir aksiyon alacağımızı sanmam.
Muhtemelen fırsat transferlerini lig için düşünüyor olabiliriz Avrupa listelerinden sonra 4-5 gün daha devam ediyor.
Deger mi? Degmez. Sallai var zaten zeki kadar oynarZekinin 2 net maasi var. 1,5 senesi kalmis. Bizden 3,5 senelik ve 2,5 civari maas ister diye düsünüyorum.
Galatasaraı nasıl bırakacaksın abi herşeyden daha vefalıGsyi bırakmaya ramak kaldı.
Sa azgintirci. Bugun dusurebildin mi birini?3 gün önce verdim dostum
Donyell Malen gelecek gibi bir hava var.
Transfer degil istifa beklemeliyizHani B.B'den çıktığımızı açıklamak için başkanın hastane çıkışı bekleniyordu.
Daha bunun açıklamasını bile yapamıyorlar bu adamlardan transfer bekliyoruz.
Caresiz kaldik yapacak birsey yokZeki çelik skandal olur sağ bek için.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demek ki öyle bir hava yokmuş.
Zaten kimse gelip gitme zeytabi fena yogun bi gündü
aksama kadar ne gs aklima geldi ne transfer
kim gelmis kim gitmis zerre umrumda olmadi
hayat boyle guzel
Kedinde senin gibi spor yapıyo mu dayım yavGene haklisin kanks
Danso mi yazmak istedin? 22 milyon euroyu reddetmis baskanlari. Bize gelecek bir ihtimal bile kalmiyor bu durumda adamlar cok para istiyor.Demek ki öyle bir hava yokmuş.