Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.494
- 11.999
- 1.418
Rashford da cok iyi durumda degil levent kardes hocasi topa tutuyor isteyeni yokOnlar hep tırt zamanda geldi Evrenciğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashford da cok iyi durumda degil levent kardes hocasi topa tutuyor isteyeni yokOnlar hep tırt zamanda geldi Evrenciğim
Kimmiş ilk 2Turk futbol tarihinin En buyuk iki transferine Rashford, tarihi filtreleyip son 1 sene icin alsan dahi girmez. Ha en yagli kazik ve takima dinamit koyma yolunda ilk 10 a yazarsin.
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Yav adam kapalı savunmaya karşı da iyi. Manu fener maçında ayağından top alamadılar.İsmi geçen Rasfort'un takımımıza uygun olacağını hiç düşünmüyorum. Daha çok açık alan oyuncusu izlemindeyim.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam dar alanda çalım atıyor rahatça. Nasıl yani?İsmi geçen Rasfort'un takımımıza uygun olacağını hiç düşünmüyorum. Daha çok açık alan oyuncusu izlemindeyim.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelsin o zaman..Yav adam kapalı savunmaya karşı da iyi. Manu fener maçında ayağından top alamadılar
İzledim bu videoyu. Bazıları olduğunu görmesine rağmen gs sadece bu tarz adamlara yönelmeli çıkarımını yapması saçma zaten. İcardi torreira sanchez gibi topçular asıl bu 2 şampiyonluğun temel etkenleri"Bazılarının da" diyor hepsi demiyor ki. Söylemi manipüle etmek için o detayı yazmamış muhtemelen. Erinç Bilican Avrupa futboluna hakim biri değil o da ayrı konu tabi.
Ben 1 ara bu duyumculuk işini yapıyodum kanks Belçikalı 1 gazeteci beni kaynak bile göstermişti haberdeBizimkiler sahilde kahve keyfi yapıp sohbet ediyordu. Kahve keyfi bir telefonla bölündü. Masadan hızla kalkıp eski bir İngiliz sarayının yolunu tuttular. Orada, bir zamanlar büyük hayranlık uyandıran ama artık gölgede kalmış, yine de hatırı sayılır bir değeri olan bir eser müzayede için bekliyordu.
Salon, eserin geçmiş ihtişamını bilen az sayıda katılımcıyla doluydu. Bakışlar merakla eser üzerindeydi; bir zamanların parlayan yıldızı, şimdi yeni bir hikâye yazacak sahibini arıyordu. Açılış teklifleri 12 milyon akçeden başladı. Biraz sessizlik, biraz tereddüt… Şimdi gözler, bu eseri yeniden hak ettiği yere taşıyacak kararı bekliyor.
via chatgptsimo
twitterda yapay zeka destekli duyum sayfası açabilirim pek yakında…
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
boyu yetmedi.Çinli dev sponsor işi ne oldu?
Nerde manyak var bizi buluyorHerifler de tuhaf kendi oyuncusu için Galatasaray'da oynayamaz diyorlar