Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmi geçen Rasfort'un takımımıza uygun olacağını hiç düşünmüyorum. Daha çok açık alan oyuncusu izlemindeyim.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rashford baris gibi dan dun değil en azindan

İsmi geçen Rasfort'un takımımıza uygun olacağını hiç düşünmüyorum. Daha çok açık alan oyuncusu izlemindeyim.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav adam kapalı savunmaya karşı da iyi. Manu fener maçında ayağından top alamadılar.
Zaten asıl sorunumuz maçları 2-0 3-0dan sonra bitirememek

Bizimkiler sahilde kahve keyfi yapıp sohbet ediyordu. Kahve keyfi bir telefonla bölündü. Masadan hızla kalkıp eski bir İngiliz sarayının yolunu tuttular. Orada, bir zamanlar büyük hayranlık uyandıran ama artık gölgede kalmış, yine de hatırı sayılır bir değeri olan bir eser müzayede için bekliyordu.

Salon, eserin geçmiş ihtişamını bilen az sayıda katılımcıyla doluydu. Bakışlar merakla eser üzerindeydi; bir zamanların parlayan yıldızı, şimdi yeni bir hikâye yazacak sahibini arıyordu. Açılış teklifleri 12 milyon akçeden başladı. Biraz sessizlik, biraz tereddüt… Şimdi gözler, bu eseri yeniden hak ettiği yere taşıyacak kararı bekliyor.

via chatgptsimo

twitterda yapay zeka destekli duyum sayfası açabilirim pek yakında…

"Bazılarının da" diyor hepsi demiyor ki. Söylemi manipüle etmek için o detayı yazmamış muhtemelen. Erinç Bilican Avrupa futboluna hakim biri değil o da ayrı konu tabi.
İzledim bu videoyu. Bazıları olduğunu görmesine rağmen gs sadece bu tarz adamlara yönelmeli çıkarımını yapması saçma zaten. İcardi torreira sanchez gibi topçular asıl bu 2 şampiyonluğun temel etkenleri

Bizimkiler sahilde kahve keyfi yapıp sohbet ediyordu. Kahve keyfi bir telefonla bölündü. Masadan hızla kalkıp eski bir İngiliz sarayının yolunu tuttular. Orada, bir zamanlar büyük hayranlık uyandıran ama artık gölgede kalmış, yine de hatırı sayılır bir değeri olan bir eser müzayede için bekliyordu.

Salon, eserin geçmiş ihtişamını bilen az sayıda katılımcıyla doluydu. Bakışlar merakla eser üzerindeydi; bir zamanların parlayan yıldızı, şimdi yeni bir hikâye yazacak sahibini arıyordu. Açılış teklifleri 12 milyon akçeden başladı. Biraz sessizlik, biraz tereddüt… Şimdi gözler, bu eseri yeniden hak ettiği yere taşıyacak kararı bekliyor.

via chatgptsimo

twitterda yapay zeka destekli duyum sayfası açabilirim pek yakında…
Ben 1 ara bu duyumculuk işini yapıyodum kanks Belçikalı 1 gazeteci beni kaynak bile göstermişti haberde :D Burda da tweetleri görüyodum yorumlanıyodu kahkaha atıyodum ben kanks yav :D

maxresdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt