Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dün demiştim bu gün toplantı var artık masadaki isimlerin tüm mali şartları ortaya konup karar verilir beklenmesi istenenler ve pazarlık yapılması istenenler varsa süreç devam eder. Bunu bitirelim denilen olursa da artık son nokta konmaya çalışılır. Bizde bu toplantılar salı günü oluyor yönetim kurulu toplantıları falanda salı günü oluyor diye sanırım.

-15 olur mu?
-30 yaptık.

Scared Homer Simpson GIF by reactionseditor

Dün demiştim bu gün toplantı var artık masadaki isimlerin tüm mali şartları ortaya konup karar verilir beklenmesi istenenler ve pazarlık yapılması istenenler varsa süreç devam eder. Bunu bitirelim denilen olursa da artık son nokta konmaya çalışılır. Bizde bu toplantılar salı günü oluyor yönetim kurulu toplantıları falanda salı günü oluyor diye sanırım.

Asanım resme bakılırsa transferi bizzat başkan yürütüyor, diğerleri kalabalık olsun diye oradalar, yanlış mı düşünüyorum 👀😍

Danso manso hikaye
Saçma sapan haberler çıkıyor
20-30luk stoperi nasıl alacaksın o kadar para vermeden
Rodop'un bilgisi yanlış değilse bizimkilerin derhal bu işten el çektirilmesi gerekiyor

Yönetim sürekli UEFA pastalı fotolar paylaşmasını biliyor,

Bari biraz da o dönemi inceleyecek kafada olsalar;

- 99/00 sezonunda Galatasaray toplam 56 maça çıkıyor
. 34 lig maçı, ön elemeler dahil 8 ŞL maçı, 9 UEFA maçı ve 5 Türkiye Kupası maçı. 56 maçın sonunda da 3 kupayı kazanıyor.

Peki...

Galatasaray bu sene aynı senaryoyu yaşamak isterse, yani hem lig şampiyonluğu, hem Avrupa Ligi Finali hem de Türkiye Kupası finali.

Avrupa'da finale çıkması için oynamış olacağı maç sayısı; Toplam 17 maç. (Young Boys'u da sayarsak 19)
Türkiye Liginde çıkacağın toplam maç sayısı 36.
Türkiye Kupası'nda finale çıkmak için toplam maç sayısı 6.

Toplam 61 maç. Duruma göre 63 de olabilir. Yani mevcut durumda Galatasaray her kulvarda ilerlemeye çalıştığında o döneme göre çıkacağı maç sayısı 6-7 maç daha fazla.

Şimdi dönün bi de totalde hangi dönemin kadrosunun derinliği nasıldı, hangi mevkide kaç tane alternatif oyuncu vardı, joker diye tabir edilen oyuncular nasıldı bi de dönün ona bakın.

Ulan o takımın 3. sol beki Ahmet Yıldırım ki Ahmet Yıldırım sizin bu takıma getiremediğiniz Eren Elmalı'yı 2'ye böler 3'le çarpar nitelikte bi sol bekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt