Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.882
- 36.377
- 2.773
Bravo şaş
eskiden duduklerin icinde nohut olması infosu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo şaş
Luyindama hızlı bir adamdı yaw. Davinson'dan bile hızlıydı bence. Hatta fit olduğu dönem ayakları falan da kötü değildi çok başka oyuncuydu o dönemAyakları evet kötü ama bana hiç ağır bir adam gibi gelmemişti. Hatta Luyindama'yı çok anımsatmıştı bana sakat olmadığı zamanlarını.
Bizde açıklamamalıyız bence yoksa yok o şunu alıyor bu bunu alıyor gibi oyuncu için de baskı unsuru oluyor bir tarafım böyle düşünüyor. Diğer tarafımda hiç açıklamazsak bu sefer de işin ucunu kaçırır bu Türk yöneticiler diyor.ifb artık kap açıklamalarını komple kapattı heralde hiç bir açıklama yapılmıyor
3 haftaya oynayacak durumda olurmuş sanırımEbimbe'nin sakatlığı neymiş? Ne zaman dönecekmiş? Monaco'ya hemen oynayacak oyuncu lazım da, bize 1 ay sonra anca düz koşulara başlayacak olanı mı lazım?
Sol stoper, sol bek, 6, 10, sağ bek, 2 kanat, kaleci, sol bek yedeği, sağ bek yedeği, os yedeği
onun menajeri brezilya kaynaklarına göre bu hafta buraya gelecekti ama : ariasgüney amerika'dan bir futbolcu bahsi geçiyordu anlaştık, devre arasını bekliyoruz diye o işte hikaye olmuş gibi. garip şekilde g. amerika'dan hiç futbolcu ismi geçmiyor bu transfer döneminde
Bence de baya hızlı adam luyindamayi andırıyor ayakları kötü ama topla dripling de yapıyor merkeze kadar gidiyor hatta ilerisine de gidiyor.Boyuna göre çevikligi iyi hızlı adam baya ama kopmalari da oluyor.Bir yerde görmüştüm spesifik aksiyonu baya yüksekti savunmada.Atiyorum cepheden sut opsiyonu olan oyuncu içeri doğru girerken marke ettiği adamı bırakıp golden zoneda sut opsiyonu olan adamın önüne geçip top alıyor falan defansif farkındalık açısından bu önemli baya , bu spesifik aksiyon çok önemli bence bizim için özellikle geçişte çoğu zaman rakibin bizim defansla birebir kaldığını düşününceAyakları evet kötü ama bana hiç ağır bir adam gibi gelmemişti. Hatta Luyindama'yı çok anımsatmıştı bana sakat olmadığı zamanlarını.
Sanki sağlam gelse Okan hoca oynatcak, en az 1 ay bekletir beton gibide olsa3 haftaya oynayacak durumda olurmuş sanırım
Yedeğe yatırım ve geliştirme amaçlı genç çömez oyuncu alabilirsin ama ilk 11 e hazır topçu lazım yarışmacı takımlardaBizde genç oyuncu gelişmiyor. Boey gibi mucize lazım ancak.
Erden baskana el çektirilmekle dogru yapildi degilmi mason kardesbu kadar olumsuz olmayın yauv
bu nasıl bir ergenlikdir
kulubumuz transferleri yapacaktır herkes rahat olsun
Zeki Çelik'in Roma'da €2m net maaşı var ve performansı acayip düşüşte 3 sezondur. Roma taraftarı artık illallah etti herife sövüp duruyolar. Zaten sağ bekten yana yüzleri epeydir gülmüyor diye biliyorum, en son Florenzi iyiydi yani o da yıllar önce 7-8 yıl olmuştur
Kalan maaşını (€1m) vererek rahatlıkla kiralarız. Tek sorun var Zeki buraya yedek olmaya gelmek istemez. Bizim de gözümüz kapalı as yapabileceğimiz bir oyuncu değil. Eğer rotasyonda takılmaya ve Avrupa listesine yazılmamaya okeyse akıllıca bir iş olur
Hem sağda hem solda kullanabiliriz kanat bek olarak. Ortalama üstü bir performans alırız
@Hayri Cund ağabey tablo eksik kalmış bu nöbette
Menajer akşam pazarında ne bulursa ona göre bir sistem uyduracağız gibiTransferi biz mi yönetiyoruz yoksa transfer(menajer) mi bizimkileri yönetiyor emin değilim?
Bu dönem hiçbiri gelmezBali Bektas
Jhon Lucumi
Archie Brown
Taner Tessmann
Christoph Baumgartner
Valentin Gendry
Ricardo Orsolini
Luis Sinissterra
Eren Elmali
Gokhan Sazdagi
Mamadou Sangare
bu listeden kac kisi gelir bize