Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O bir düşerse fena düşerBarış şu andan sezon sonuna kadar hiçbir şey yapmasa sezon sonunda yine €30m'ye alıcı buluruz. Küfür gibi teklif. Asla kabul edilmemeli
Bravo şaş
Herkes kollektif olarak bunu bekliyor zaten rtaş 1 senedir falanO bir düşerse fena düşer
Buchi Laba: "Transfer aramak taraftarların işi değil. Bırakın kulüp kendi işini yapsın. Siz taraftarların şikayet edip durduğu Fenerbahçe'nin bir planı yok. Çaresizler ve kullanılmış oyuncularla sözleşme imzalıyorlar. Galatasaray onlardan bir seviye önde, bu yüzden çaresizliği anlamıyorum."
Derhal HCNöbetiNÖBETMETRE
***TN #1 - ALPER ALTUN
22/12 - 05/01
0 transfer
---
***TN #2 - FURKAN KORKMAZ
05/01 - 17/01
0 transfer
---
***TN #3 - EMRE ALTUN
17/01 - 22/01
0 transfer
---
***TN #4 - MURAT SAYHAN
23/01 - 28/01
1 transfer (Ahmet Kutucu)
—-
***TN #4 - RECEP BURUK
28/01 -
?
Bilanço: Alper Altun 0, Furkan Korkmaz 0, Emre Altun 0, Murat Urhan 1 (Ahmet Kutucu)
Hayırlı transferler
Ben ederim
Doğru diyor adam bu konuda fener götü yanmış bir şekilde koşturuyor ve aldığı oyuncularda hakkaten leş adamlar skrinarı bir çoğumuz istemedik burada carlos ona keza aynı şekilde taliscayı asla istemezdim mesela hele o maliyetlere ronaldo mu bu abiBuchi Laba: "Transfer aramak taraftarların işi değil. Bırakın kulüp kendi işini yapsın. Siz taraftarların şikayet edip durduğu Fenerbahçe'nin bir planı yok. Çaresizler ve kullanılmış oyuncularla sözleşme imzalıyorlar. Galatasaray onlardan bir seviye önde, bu yüzden çaresizliği anlamıyorum."
Derhal HCNöbeti
Buchi Laba: "Transfer aramak taraftarların işi değil. Bırakın kulüp kendi işini yapsın. Siz taraftarların şikayet edip durduğu Fenerbahçe'nin bir planı yok. Çaresizler ve kullanılmış oyuncularla sözleşme imzalıyorlar. Galatasaray onlardan bir seviye önde, bu yüzden çaresizliği anlamıyorum."