Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.496
- 12.000
- 1.418
Daha 3 subata var bosuna beklemeyin avrupada sezon kapanmadan bizimkiler adam almaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap vermesen engelleyebilirdim.benden nefret ediyorsun sandim bi anBende olabilirim semihte![]()
Çok egoluymuş idmanlarda çalışmıyormuş vs vsManchester ı takip eden biri cevap verebilir mi ? Rashford mental olarak mı sıkıntılı yoksa Amorim in sistemine mi uymuyor ?
Berat luşu sorucaktım sana potansiyeli nerede görüyosun?Cevap vermesen engelleyebilirdim.benden nefret ediyorsun sandim bi an
Çok ilerideBerat luşu sorucaktım sana potansiyeli nerede görüyosun?
Yedeğe yatırım ve geliştirme amaçlı genç çömez oyuncu alabilirsin ama ilk 11 e hazır topçu lazım yarışmacı takımlarda
Çok egoluymuş idmanlarda çalışmıyormuş vs vs
Bizimkilerin sırf yıldız diye getirmek istediği tipler böyle taraftarı uyutmak.Takıma fayda yerine zarar olacak ona bakmıyorlar isim mi isim getirin.Bu kafa yapısıyla hiçbir yerde başarı olmaz.Baba fayda yerine zarar getirir bu tipler. Evet çok büyük bir isim ama bilemedim
Ben ne zmn buna benzer bişey dedim yaw
3 saat yok olayım da keramettin abi gelip rahat rahat yorum yapsın
yani?Son 30 yılda en iyi futbol oynadığımız dönemlerimizin ortak noktası tecrübeli yıldız 10 numaralar:
Hagi
Sneijder
Mertens
Son 30 yılda en iyi futbol oynadığımız dönemlerimizin ortak noktası tecrübeli yıldız 10 numaralar:
Hagi
Sneijder
Mertens
Son 30 yılda en iyi futbol oynadığımız dönemlerimizin ortak noktası tecrübeli yıldız 10 numaralar:
Hagi
Sneijder
Mertens
Barış kerem örnek olmalı işte. Alt liglerden scoutin yapıp genç yetenekleri yedeğe alıp 1-2 sezon geliştirerek ilk 11 seviyesine getirmeliyizBunu yerlilerde yapmalıyız. Scouting transferleri tamamen yerliye odaklanmalı ülke karış karış taranmalı. Yabancıda nokta atışı isimlere gidilmeli.