Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkilerin sırf yıldız diye getirmek istediği tipler böyle taraftarı uyutmak.Takıma fayda yerine zarar olacak ona bakmıyorlar isim mi isim getirin.Bu kafa yapısıyla hiçbir yerde başarı olmaz.

Baba bizim gazımızı 1 ay alsalar bile kötü futbol sürerse kendileri gitmek zorunda kalır

Onda müthiş yetenek vardı da mentali sıkıntılı brezilyalılardandı biraz.

Harika adamdı gerçekten de Şalke'deki haline hastaydım, bizde de iyiydi ama daha dominant başarılı bir takımda uzun yıllar görebilseydik keşke. O günkü Cassio'yu bugünkü takıma ilk yazarım.

Manchester ı takip eden biri cevap verebilir mi ? Rashford mental olarak mı sıkıntılı yoksa Amorim in sistemine mi uymuyor ?
Uzun süredir mental sorunları var, Amorim gelmeden önce de vardı, takımın durumu bence tüketti onu. Ole dönemi çok iyidi mesela zaten oynasa world class bir adam , dünyadaki en iyi 10 şutörden birisi.

Ben bu tükenmişliği dediğim gibi United’a bağlıyorum, ondandırki ingiltere’den İspanya’ya gitmek istiyor. Biz alsak zaten hazirana kadar gelebilir anca.

Ulan ne yaptılar ettiler yine son güne bıraktılar. Osimhen'i saymıyorum, son gün gelenden bir tek Sanchez'den verim aldık ama onun da sebebi limit yoktu.
Vallahi şampiyon olursak sil baştan yapalım

Yani rakiplerimizi zurna gibi öttürmek için iyi bir 10 numara lazım ,mertens yaşlandı :

1738088265918.webp

Uzun süredir mental sorunları var, Amorim gelmeden önce de vardı, takımın durumu bence tüketti onu. Ole dönemi çok iyidi mesela zaten oynasa world class bir adam , dünyadaki en iyi 10 şutörden birisi.

Ben bu tükenmişliği dediğim gibi United’a bağlıyorum, ondandırki ingiltere’den İspanya’ya gitmek istiyor. Biz alsak zaten hazirana kadar gelebilir anca.

Abi dm

Ne ağlak çıktı lan bu taraftar şimdi de pastacılar istifa diye tag açmışlar. Kaç yaşında bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt