Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca Fenerde olan konuda paylaştık detaylaribu taliscanin maliyetini cok merak ediyorum.
elde kanat coktu o zamanErenle Oğuz’u alamayan adam yapacak transferleri aynen.
Taşak mı geçiyorsunuz ya
Okan buruk abdullah ile kanka o ikisi yönetir sureciibrahimle abdullaha basmış mıyız tekmeyi
Insallahhepitopu 20dak oynadi, bence bos transfer degil, bekleyelim bakalim.
Transfer dönemi bitti mahvettiler şimdi gitseler ne fayda. Gerçi İbrahim geçen dönemden de mimli de.ibrahimle abdullaha basmış mıyız tekmeyi
Yükselttiler dediğin para 4 sene taksitle 6 m euro maaş da 1 m euroelde kanat coktu o zaman
fb ile bizi birbirimize düsürüp para yükselttiler
başkanda oguzu almayın talimatı verdi sonra fbye gitti
kanat olarak kerem barış ziyech zaha yunus vardıYükselttiler dediğin para 4 sene taksitle 6 m euro maaş da 1 m euro
Bariz bir şekilde almayı beceremedi.
Banane ulan alamadık işte. Şu anda da 3 tane kanat var takımda, bunun suçlusu ben değilim herhalde.kanat olarak kerem barış ziyech zaha yunus vardı
zaniolonun durumuda belli degildi
kanat boldu
oguz bizi bayagı bekledi ama gün sonunda teklifi artırmadık
okan buruk!!Banane ulan alamadık işte. Şu anda da 3 tane kanat var takımda, bunun suçlusu ben değilim herhalde.
Ay bu agresif hallerini nasıl özlemişim,dinginlik sana yaramıyor.hep es gürle sen şelaleler gibi abiBanane ulan alamadık işte. Şu anda da 3 tane kanat var takımda, bunun suçlusu ben değilim herhalde.
Göreve geldiğinden beri alınan futbolcuların listesini çıkarmak lazım, şuan aklımda yok tam sayı