Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timur angelinho'yu aldığında tutmaz diye önlem alıp maç sayısı ekletti. bu iş bilmezler ne vereceği belli olmayan kronik adama düz zorunlu opsiyonla 11 milyon anca bitirdiler.
Maksat yönetici yarıştırmak da değil aslında. Ama 1-2 operasyon başarısız oldu diye bi’ tarafa tü kaka çekip bariz başarısız olan bir yöneticinin sürekli Pr’ının yapılması iyi niyetli gelmiyor bana.

Erden Timur'un kurduğu takım 2 sene üst üste şampiyon oldu, 3 ön eleme turu geçip Şampiyonlar ligine çıktı. Adam mütevaziliğinden ve efendiliğinden ödün vermedi.
Şimdikiler sen yapamadın ben yapamadım diye kulaklarından duman çıkararak birbirleri ile kavga ediyorlar.

Hammarby taraftarları ana avrat sövmemiş mi sen ne diyon diye
Çocuğun maaşı 100 bin euro falandır İsveç Norveç gibi yerlerde skala bu

Jelert’in hayatı kurtuldu mesela sayemizde, bundan sonra max 300k falan maaş alır

trans komitesinin başına dursun geçtiyse tuttuğumuzun resmidir

Ulan bu şikespor o yüzden mi sürekli araplardan topçu alıyor. Vergiden yırtmak için

Çocuğun maaşı 100 bin euro falandır İsveç Norveç gibi yerlerde skala bu

Jelert’in hayatı kurtuldu mesela sayemizde, bundan sonra max 300k falan maaş alır
O kadar yoktur bile yani genelde bu tarz profesyonellige yeni adim atan oyuncular orada ilk sozlesmelerinde aylik 5 bin euroya falan imza atiyor.

trans komitesinin başına dursun geçtiyse tuttuğumuzun resmidir
İlk geldigi zamanki gibi feg, belhanda gibi yüksek maaşlı transferlere soyunmaz inşallah. Yinede bir danismani olmalı. Erden başkan ile sorun ne ise askıya alıp onunla birlikte hareket etse hayrimiza olacak.

Şerefsiz evladıyım küfür edip ceza almamak için kendimi zor tutuyorum.

dögs.webp

Futbol klüplerine fazla bağlanmamak lazım.Klüp batarken alayı ortalıkta yoktu az düzlüğe gelince siyasi kılıklı herifler üşüştüler.Bir tur daha batırın hepsi gider.

Ulan bu şikespor o yüzden mi sürekli araplardan topçu alıyor. Vergiden yırtmak için
ET açıkladı bunu katıldığı programda. Fenerin nasıl düşük maliyet gösterdiğini de.

Arabistan’da vergi yok, oyuncunun maaşını orada ödüyorlar ve kiralık gibi gösteriyorlar, böylelikle buradaki vergiden kurtuluyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt