Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üstüme gelmeyin abi ben mi yaptim tabloyu
Ama bu tablo hiçbir şeyi açıklamaz ki.

13. bitirdiğimiz sene biz ligde sıvarken Avrupa Ligi'nde namağlup gruptan çıktık.

O zaman bize yenilen veya puan kaybeden takımlar bizim puan tablosuna mı bakıp maça hazırlanıyorlar? (Lazio, Marsilya, L. Moskova)

Elbette rakiplere göre daha kolay maçlar oynadık ama isim olarak kolay hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Nitekim cezasını da çekiyoruz.

Ulan herifler yenilgilerinden bile kendilerine pay çıkarıyor.

Lyon'u sahanda yeneme, Bilboa'ya yenil, United'a diş geçireme sonra tabi en çok puan toplayan bunlar olur.

Zaten sizden aldıkları ve diğer 2-3 basit takımdan aldıkları ile adamlar top 8 yapacak.

Ha biz gittik denizi geçip derede boğulduk her zamanki halimizle o ayrı.

Ama bari buradan bir yerden kendinize pay çıkarmayın.

Şöyle de bir şey var biz 13 puan aldık adamlar 9'ar puanda.

Evet rakipleri daha güçlü sayılır ama o rakipler Bjk ve FB'yi de yenerek puan aldı.

Ve rakipleri daha güçsüz takımlar ile oynamış olabilir.

Yine de RFS, Kiev ve Malmö'ye puan kaybını aklamaz hepsi aynı anda olacak şekilde.

Ama herhalde herhangi bir turnuvanın grup aşamasında Kuzeyli ve Slav takımlarını yendiğimizde en son yıllar 90'lar falandı herhalde.

Ben Kiev, S.Prag, Copenhag'ı deplasmanda yendiğimizi hatırlamıyorum. Genelde içeride de çok az sayıda.

90'larda bile Rosenborg kendi sahasında 3 atıyordu ama içeride biz 2 atıp falan yeniyorduk.

Bir tek Rus takımları istisna onları dışarıda yenip, içeride yenemiyoruz.
Rfsi Malmö, Kiev özellikle Kiev'e olan rezalet. Lakin şöyle bir şey var görece daha zor ekiplere karşı da daha iyi oyun ve sonuçlarımız var Paok, Tottenham, AZ(beraberlik olsa bile gayet iyi oynamıştık özellikle 2. yarı). Fb ile AZ maçımız aynı AZ Fb'ye 5 eksikle çıkıp 3 attı bize eksiksiz çıktı beraberliği zor kurtardı hakem Davinson'a yapılan penaltıyı verse mağlubiyet alacaktı mesela en basit karşılaştırma.

Emeghara gibi nöbet.

Her giristigimiz transfer hamlesi taca giden sutlar gibi.

Ulan herifler yenilgilerinden bile kendilerine pay çıkarıyor.

Lyon'u sahanda yeneme, Bilboa'ya yenil, United'a diş geçireme sonra tabi en çok puan toplayan bunlar olur.

Zaten sizden aldıkları ve diğer 2-3 basit takımdan aldıkları ile adamlar top 8 yapacak.

Ha biz gittik denizi geçip derede boğulduk her zamanki halimizle o ayrı.

Ama bari buradan bir yerden kendinize pay çıkarmayın.

Alpay Hocam kura balına rağmen ilk 8e giremeyip çuvalladığımız gerçeği ile yüzleşmemek için 5 tane post attın ama maalesef sen bile ikna olmadın gibi.

Ölüm kalım maçında Berkan sol bek aynen devam sakın kimseyi almayın.

Ulan bari Eren'i alabilseydiniz çapsızlar. (Bu maç oynatamazdık ama sonrası için çok lazım bir sol bek)

Şu tablo maalesef rezalet. Rigas malmö kiev maclarindaki puan kaybinda kimse cikip hesap vermedi

Ekli dosyayı görüntüle 276970
Tablodaki salaklığa bak. Zaten Fb ya da BJK burdaki büyük maçları yense biz yenilsek bizim rakipler 80 puan onların rakipler 70 küsür olacak. Biz 24.olucaz.

Ne saçma sapan bir tablo bu yav.

Tottenham bizi yense lig birincisi mesela shshshshshshs

Takımda 1 yıldır sağ bek yok. Sol bek için gelenleri de bir şekilde öğüttük.

400 bine oynayan Köhn'ün günahı neydi? 3'lü savunmada çok rahat sol kanat beki oynardı hatta piyasa bile yapardı.

Orılın sürekli fbyi övmesinden

Twitter hesabında fblileri takip edip gscyi görmezden gelmesinden

Ekibimizi sürekli fbnin aşağısındaymış gibi gösterme çabasından

Kimle ilgilenirlerse ilgilensinler övmesinden

Alakasız alakasız sürekli fb ile ilgili twitleri buraya taşımasından

RA-HAT-SI-ZIM

Eyüpspor’un ödeme sıkıntısı var diyorlar, bu dönem bitmeden Berke’yi çakmak istiyorlar belli ki bize. O yüzden bir anda açıklama falan yaptı Berke Arda sarmaş dolaş tweetler düşüyor.

Hatta yanlış hatırlamıyorsam bizim göğüs sponsoru da mı bunların başkanlarıyla bağlantılıydı, göğüs sponsorunu daha yüksek bir teklifle değiştiricez gibi bir haber gördüm.
Sixt'i herkes hatta ben de Murat Özkaya sanıyordum. @Keramettin TANRIVERDİ dedi onunla bir ilişkili olmadığını. Gerçekten de Sixt TR -Bor Holding AŞ'nin onun da yönetim kurulu başkanı Özgür Cem Hancan ama Özkaya ile ortaklığı varsa bilemem.

Lan bari gidin Eren Elmali‘yi alin beceriksiz herifler

Takimda bek yok ulan

4 transfer yapılmazsa avrupa ve kupa maçlarına yedek ve altyapı kadrosuyla çıkıp elenmeliyiz.
Gs'ın her türlü Avrupa'da min 3 maçı var.

Ajax + son 16 maçları

Ya da

Ajax + son 32 maçları

Eğer düzgün transfer yapılmayacaksa ki yapılmayacak gibi görünüyor, bu son 3 maçı salmak lazım bence de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt