Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi benim anlamadığım 5 milyon Euro bonservis ve 1 milyon maaş ile yapılacak transfer mi bitti dünyada? Git Brezilya, Portekiz alt sıra takimlarindan bir sağ bek al tek kriterde bu bonservis ve maaş skalasina uyması olsun yemin ederim bunların sözde aylarca araştırıp aldığı adamdan faydalı olur.

Di Marzio sadece Italyan futbolcular/Italya ligindeki transferler icin takip edilebilir, eger Italya disindan oyuncu bakiyorsak pek bildigi olmaz.
Gudmundsson'a ne diyorsun? Genoa'da iyiydi, hücumun her yerinde oynuyor ama bağlantı da istediğimizi verir mi şüphelerim var.

Bu cocuk hala sakat değilse biz alsak ya

Herkes müsterih olsun bu kadar olumsuzluğun üzerine herzaman iyi şeyler olur

fbde herşey müthiş gözüküyor demek ki başlarına bir felaket gelecek

Son günde gene bir osimhen piyangosu vurmazsa transferde bir kez daha babalara geldik gibi duruyor

Gudmundsson'a ne diyorsun? Genoa'da iyiydi, hücumun her yerinde oynuyor ama bağlantı da istediğimizi verir mi şüphelerim var.
Bilemiyorum, bence tatmin edici bir transfer olmayacak gibi duruyor ama bildigim kadariyla Fiorentina'in satin alma opsiyonu var.

Fenerbahçe ne yapıp eder bu mutsuz ruhları eğlendirmeyi becerir herkes rahat olsun.

bizi mutsuz eden şey fbde herşeyin yolunda gitmesi

size dün demiştim bugün ve yarın can sıkıcı derecede durgunluk olacak diye. cuma ile pazar arası alevler bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt