Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O tarz takımlar 0 da kalmayalım nasıl böyle olur kafası ile terslik çıkartır gurur yapıp.

Biz de buna izin verdik zaten de.

Ajax zaten garantilemiş ve ilk 8 ihtimali matematiksel kalmamış bir takım.

Ligde de rekabet var Kiev gibi değil.

Üç gün sonra da derbiye çıkacak.

Salsınlar ama köpek gibi oynarlar. Hatta en iyi maçı bize karşı çıkarırlar kesin. Diyagonal paslar, 90'a şutlar vs.
Bize karsi salan takim gördünmü hic.

Lig sonuncusuna karşı 3 gol yiyip 1 puan veren , deplasmanda galibiyeti olmayan hocaya maç kaybedebilecek tek kişi ligin sondan 3.sune gol atamadan yenilen fariolidir o yüzden maçtan umudum var biraz benim

Ereni alacağımıza Kazımcanı geri çağıralım daha iyi.

Genk muhabiri sağ bekleri için yapılan teklifi kabul etmediklerini söylemiş.Satın alma opsiyonuyla kiralık yapmışız ilk teklifte daha sonra bonservisle teklif yapmışız.Wagner Pina bizim aradığımız sağ bek 5-6 milyon euroya da bitebilir bu transfer bence yav :D

Genk muhabiri sağ bekleri için yapılan teklifi kabul etmediklerini söylemiş.Satın alma opsiyonuyla kiralık yapmışız ilk teklifte daha sonra bonservisle teklif yapmışız.Wagner Pina bizim aradığımız sağ bek 5-6 milyon euroya da bitebilir bu transfer bence yav :D

Dostum o herife Benfica 8 + bonus teklif etmiş yazın kabul görmemiş..Adamlar şampiyonluğa oynuyor 11 oyuncusunu 10+ rakama bırakırlar bence..
Genkteki eleman için konusuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt