Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahlatın başındaki çapsız napıyor? Keyfi yerinde mi? Gsyiad'lıları örgütlüyor mu istifa ederiz bak yönetim düşer diye? Öyle haberler vardı.

FB'nin yapmış olduğu sağ bek sırp trtansfer sonrası Osayi Samuel transferi gündeme gelir mi GS için?

Osayi ingiltere'ye dönmek istiyodu en son o yüzden uzatmadı şikecilerle sözleşme

Osayi ile fesh etmez bunlar gerçi biz almayalım diye. Boş boş para verirler yarım devre

O aldıkları Sırp iyi çıkabilir ama Osayi'yi kısa vadede ararlar.

Nihayet saçmaladılar yine.

Osayi herhalde bize geliyor sene sonu ben bunu çıkardım.

Yoksa apar topar kadro dışı ve takviye yapmazlar oraya.
İşin ilginci şimdi bile geliyor olabilir. Şahsen ben istemem.

medya tff her yeri ele geçirmişler. ben bu kadar isim çıkması durumunu sadece yöneticilere falan bağlamıyorum
menajer vs tarafında çok pis bağlantıları var şikecilerin, biz kimle ilgilensek direkt haber alıp çarşaf çarşaf detay detay açıklıyorlar

işimiz zor

Bu arada FB'de üçlü oynadığından beri gol yiyor.

Hatayspor 1 gol
Konyaspor 2 gol
Demirspor 0 gol
Göztepe 2 gol (Dörtlüye dönüp çevirdiler)

Ofansif olarak bir tek Göztepe maçında fark yarattılar ama o da 4'lüye döndükten sonra.

Yani üçlü oynamayı bilenler de gelse yine riskli olacak onu devam ettirmeleri.

medya tff her yeri ele geçirmişler. ben bu kadar isim çıkması durumunu sadece yöneticilere falan bağlamıyorum
menajer vs tarafında çok pis bağlantıları var şikecilerin, biz kimle ilgilensek direkt haber alıp çarşaf çarşaf detay detay açıklıyorlar

işimiz zor
Geçin o işleri. Erden Timur varken bağlantıları yok muydu? Zaha, Yusuf Demir, Rashica vs kimsenin haberi olmadan herkes saatler kala öğrenmişti. Şuanki Gs yönetimi burnunu kaşısa haberimiz oluyor.

Kızılyıldız daki adama bizde talip olmuşuz gibi haber yaparlar. Sonrada ellerinden aldık. Çok klişe şeyler dönüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt