Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.585
- 5.730
- 2.108
Ahlatın başındaki çapsız napıyor? Keyfi yerinde mi? Gsyiad'lıları örgütlüyor mu istifa ederiz bak yönetim düşer diye? Öyle haberler vardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baran Aksaka yı da çağıralım lazım olur OrçunumOsayi sanmıyorum alacağımızı, Berke Eren ve Emin'i rotasyona almak lazım
Mimovic ne oyle bir herif kizilyildizdanFb sag beke kimi aldi yav
İşin ilginci şimdi bile geliyor olabilir. Şahsen ben istemem.O aldıkları Sırp iyi çıkabilir ama Osayi'yi kısa vadede ararlar.
Nihayet saçmaladılar yine.
Osayi herhalde bize geliyor sene sonu ben bunu çıkardım.
Yoksa apar topar kadro dışı ve takviye yapmazlar oraya.
yazın % 90'ı istiyordu forumun ona da mı yanlış demeye başladılar şimdi?Daha hala Batshuayi transferinden ders almadik galiba.
İşin ilginci şimdi bile geliyor olabilir. Şahsen ben istemem.
Geçin o işleri. Erden Timur varken bağlantıları yok muydu? Zaha, Yusuf Demir, Rashica vs kimsenin haberi olmadan herkes saatler kala öğrenmişti. Şuanki Gs yönetimi burnunu kaşısa haberimiz oluyor.medya tff her yeri ele geçirmişler. ben bu kadar isim çıkması durumunu sadece yöneticilere falan bağlamıyorum
menajer vs tarafında çok pis bağlantıları var şikecilerin, biz kimle ilgilensek direkt haber alıp çarşaf çarşaf detay detay açıklıyorlar
işimiz zor
Konusuna girince 'bunu neden aldik, keske satsak, Fenerden oyuncu mu alinir' diye mesajlar doluyazın % 90'ı istiyordu forumun ona da mı yanlış demeye başladılar şimdi?
osayi yi istiyoruz getirin diyorlar tinercilerNası yani ağabey
Tinerciler hangi parayla osayiyi aliyor yavosayi yi istiyoruz getirin diyorlar tinerciler
kokoreç yedim severmisinTjk suan osayi icin agliyor