Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar transfer yapmazlar. Kör topal gidecek bu sene.

Bu arada FB'de üçlü oynadığından beri gol yiyor.

Hatayspor 1 gol
Konyaspor 2 gol
Demirspor 0 gol
Göztepe 2 gol (Dörtlüye dönüp çevirdiler)

Ofansif olarak bir tek Göztepe maçında fark yarattılar ama o da 4'lüye döndükten sonra.

Yani üçlü oynamayı bilenler de gelse yine riskli olacak onu devam ettirmeleri.
O maçta fark yarattıklarını düşünmüyorum.

Konya maçı 2 korner gol ve 1 bariz kaleci hatası.
Göztepe maçı 1 bariz savunma hatası, 1 korner ve 1 muhtemelen bir daha olmayacak bir gol
Hatayspor 2 bariz savunma hatası

Son maçlarda hücum aksiyonu ile gol attıkları yok, biz de son maçlar da iyice buna döndük. Göztepe maçında sadece 10 dk coşkulu oynadılar, Atilla Karaoğlan 4dk yerine olması gerektiği gibi 6-7 dk verse o maçı da bitiremezlerdi.

fb jelert parasına sağ bek almış umarım jelert gibi sineksiklettir

ferdi ne kadar büyük kayıp ise osayi de o kadar olacaktır.
hatta ferdiden para kazandılar osayi bedavaya gidecek bu daha da kötü.

Fb elinden çıkarmak istediği her futbolcu Bjk ile ismi anılıyor. Cengiz, Osayi hayırlı işler

maaş konusunda sallai gibi yüksek yeni skandallar çıkabilir

Cengizi de alsınlar ya utanmasinlar anasını satayım mert hakanla da görüşelim hatta.Kafayi yiyecem valla

Yok yok bunlar koydu kafaya ali koç fb'sini şampiyon yapacaklar 😐

napoli ozimhen için yaptığımız 65 milyon euroluk teklifi reddetmiş

yazın % 90'ı istiyordu forumun ona da mı yanlış demeye başladılar şimdi?
Batshuayi'nin son senesine bakarsak yanlış bir transfer diyemeyiz ki hala isteyen kulüplerin olması bunu gösteriyor. Hatta Osimhen sürprizi olmasa çok net almamız gereken bir yere performansı iyi olan bir oyuncu transfer ettik.

Fakat oyuna geç girmesi, adapte olamaması ve umursama tavırları istenmeyen adam olmasına neden oluyor. Ben Okanın yedekleri yeterli kadar aktif kullanamadığını düşünüyorum özellikle bu sene. Tothenham maçı Icardı yürüyecek hali kalmadı 90dk sahada tuttu, 70'lerde Bats alsa gol bile atabilirdi o karambollerde. Birde Icardiyi kaybettik durduk yere.

İstesek 3-4 bonservis kazanabileceğin bir oyuncu, Bats'ı ben zarar hanesine yazmam şahsen. Ama oyuna girdikten sonraki tavırları ve hareketleri çok rahatsız edici.

berke osayi isteyenlere bu simitçiyle ahlatçı müstehak

Fbnin aldığı sağbek iyi çıkarsa ortalığı dağıtırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt