Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle konuşan bir adam TR'de aktif hakemlik yaptı.Adam açık açık Galatasaray'a kırmızı kart gösterin diye çağrı,algı yapıyor ve biz de adalet bekliyoruz bu heriflerden.

Sonra Kadıköy'de 20 sene neden kazanamadık?
Bu heriflerin hakem olduğu düzende nasil kazanacaksin?
Ali efendi sen önce Sarısı olan Mehmet topal'ı linnes'e attığı tekmeden sonra neden atmadığının,Feghouli'nin ayağına bariz bastıktan sonra iptal etmediğin golün hesabını vereceksin.
Karsisindaki sunucu mesela niye mal gibi izliyor?

piyasada iyice çöpler kalıncaya kadar beklemeye devam.. anlaşıyoruz, anlaştık, hafta sonuna gelir, bitmiş transferler var, acele etmeyin, baskı yapmayın, daha zamanımız var... her şey 2-3 maç puan kayıplarına bakar da neyse...

Sırbistan medyasından Sport Klub'un aktardığı bilgilere göre, transferin kesinleştiği ve Mimović'in perşembe günü dört yıllık sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Haberde, Kızılyıldız'ın yaklaşık 8,5 milyon euro bonservis bedeli alacağı ve ayrıca bir sonraki transferden yüzde 10 ila 15 arasında bir pay elde edeceği aktarıldı.

Tabii bunu rakip takımdan duyamayacağız. İyi para vermişler.

Bizimkiler hala fırsat transfer kovalıyorlar diye düşünüyorum. Avrupada transfer sezonunun kapanmasını bekleyecekler anlaşıldı.
Soru: Biz bu çocuğu bu şartlarda alsaydık yorumunuz ne olurdu?

jelert'in güncel kilosu hakkında bilgi alındı

geldiğinde 53 kilo olan jelert'in şuan 55 kiloya yükseldiği öğrenildi

Ona katilmiyorum. Yani az forma sansi verdigi elbet dogru zaten dogru durust oynamiyor ama oynadigi maclarda da *-cok kolay yere dustugunu ve ikili mucadelelerde zayif kaldigi gozukuyor*-. Bizim as oyuncumuz olamaz suan. Bize Thatchou gibi azman lazim.
( - ) . <- , eski takiminda oynarken de eksi yonleri arasinda *bu *dediklerin vardi .
bunu ve diger mesajimda kendisine dair dediklerimi -mutlak teknik ekip ve gozlemcimizin bilmemesi - bariz teknik hatadir nacizane dusuncem .

defolari /yetersizliklerini bilip de alinmis oldugunu /kabul ettiklerini dusunursek , buna gore oyuncuyu hazirlamalari ve verim almalari gerekirdi . ki, potansiyel ve skalasi baglaminda ,kimi eksik ve yetersiz yonlerini zamanla kapatabilecegi de belirtiliyordu okudugum nordic bazli raporlarda .

diger yandan , bize ne tip sag bek lazim konusu ise derinlemesine yoruma acilmasi gereken bir kritik konu .bence.
her donem *bek aramak - surdurulebilir degil kanimca .

saygi ve selamlar .

Yarin ajaxi yenince herkesi mutlu edecek haberi yazarlar.bol bol da transfer twiti girerler.sanki erden timur donecek olsa candas tolga söylemeyecek bunu.ilk o soylerdi

fiorentinaya satmıyoruz zanioloyu

onun istedigi takıma göndermeyelim

Ali Palabıyık Adana Demirspor - Fb Maç'ından sonra görev almadı ama suçu bizim Maç'a atmış.Hakemlik yaparken de sevmiyodum..

Jelert 8 numara oynasın bari,ömerden oluyorsa onu da yapabiliriz

*Jacopsu transfer eden cenk ergünmüş yener incenin olumsuz raporuna rağmen

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
*. sevgili ersin hatirlattigin iyi oldu .

o donem *transfer basliginda bir adet kisa yorum yapmistim ;
kalitesi ve kumasin dan bagimsiz ; bu transfere mesafeliyim .demistim. nedeni de ; *sakatlik dolayli *sureklilik konusundaki *cekincelerim di .

velhasil, bu sezon baslangicin dan bugune , malesef *endise *ettigim bold durumu birden fazla yasamaya basladi.

tanim ; bile bile lades.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki

saygi ve selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt