Antepi yenersek *önümüz *açık
Final maçı oldu adeta
-goreceli elbette .
*. ben o kadar emin degilim .
genel oyunumuz , kadromuz , ip uzerinde bir duzen de kurulmus kadro planlamasi &
yedeklerle beraber yorucu kulvarlar da rotasyonu bile yapamayacak kadar elimizin net dar olusu , <- olanlarin da kalite eksikligi, yetersizligi ,uygunsuzlugu vs vb .
keza, deplase fiksturumuzun cetin ve zor oldugu da cabasi . . .
+,
bayagidir devam eden kirilgan (skoru tutamamamiz, kolay gol yememiz) ve bunun sayisinin gecen sezona nazaran net artis gostermesi ,,keza, oyun performansimizin uzun suredir yerinde saymasi , bazi bolgelerde form olarak,fizik kon vb olarak bariz geriye gitmemiz .
sozun ozu ;
kisa vade de yaris devam ederken nesterler ; nokta atisi *gerekli bolgelere transfer sart. bence net hazir oyunculara gidilmeli .
ayrica rotasyonun degismesi elzem( efe,eyup kiraya , demirbay temelli elden cikarilmali) .
teknik olarak da ; hocanin oyunu rayina oturtmasi sart. eldeki mevcutlara gore uygun taktikle cikmali ,,,, yorgun ve formsuz olani gecici *kenarda bekletmeli . degisiklikleri de az hatali yapmali .
yazacak cok sey var elbet . ilk aklima gelenleri karma yazayim istedim. nacizane.
@Aras Şimşek ,
@Onur Adıbelli ,onurcum seni gecen lig mac basliginda endiseli gormustum , , ,
ustteki denklemler den bakinca ,bencede endise etmen de haklilik payin var.
saygi ve selamlar .