Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert fiziksel gücünü 1-2 kademe üste çekebilse baya iyi bek olur bu arada hala ümitliyim . Acilen 15 yaşında ergen fiziğinden kurtulması lazım ama gerekirse streoid falan bassın biraz kaslansın.

Antepi yenersek *önümüz *açık
Final maçı oldu adeta
-goreceli elbette .
*. ben o kadar emin degilim .

genel oyunumuz , kadromuz , ip uzerinde bir duzen de kurulmus kadro planlamasi &
yedeklerle beraber yorucu kulvarlar da rotasyonu bile yapamayacak kadar elimizin net dar olusu , <- olanlarin da kalite eksikligi, yetersizligi ,uygunsuzlugu vs vb .
keza, deplase fiksturumuzun cetin ve zor oldugu da cabasi . . .
+,
bayagidir devam eden kirilgan (skoru tutamamamiz, kolay gol yememiz) ve bunun sayisinin gecen sezona nazaran net artis gostermesi ,,keza, oyun performansimizin uzun suredir yerinde saymasi , bazi bolgelerde form olarak,fizik kon vb olarak bariz geriye gitmemiz .

sozun ozu ;

kisa vade de yaris devam ederken nesterler ; nokta atisi *gerekli bolgelere transfer sart. bence net hazir oyunculara gidilmeli .
ayrica rotasyonun degismesi elzem( efe,eyup kiraya , demirbay temelli elden cikarilmali) .
teknik olarak da ; hocanin oyunu rayina oturtmasi sart. eldeki mevcutlara gore uygun taktikle cikmali ,,,, yorgun ve formsuz olani gecici *kenarda bekletmeli . degisiklikleri de az hatali yapmali .

yazacak cok sey var elbet . ilk aklima gelenleri karma yazayim istedim. nacizane.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli ,onurcum seni gecen lig mac basliginda endiseli gormustum , , ,
ustteki denklemler den bakinca ,bencede endise etmen de haklilik payin var.

saygi ve selamlar .

bu kadro asla hem avrupa hem ligi götüremez..sağ bek,sol bek,orta saha ve kanatların hiç birinin alternatifi yok..son maçlarda barış yunus ve mertensin düşüş sebebi de alternatifsizlikten..her maç çıkıp okan hocanın eforlu oyun anlayışında aynı performansı göstermek imkansız.ve devre arası transfer dönemi gelmişken bazı mevkilere anlternatif transferleri yapmamak akıl tutulması..antepte olası bir puan kaybı takımın mentalini de olumsuz etkileyecek çünkü..maddi olarak böylesine rahat bir dönemde şu beceriksizlik ve plansızlık gerçekten üzücü..

Ulan bir umut bakıyorum,yine bir şey yok. Nasıl beceriksiz bunlar.?

İyi niyetle alakası yok lider olunmaz lider doğulur başarı yakışmıyo kendisine

İsmail kartal ne anadoluda ne fbde başarılı oldu geçen sene okan şmp kendi ikinci oldu iso daha başarılıymış gibi kaldı insanların aklında

Ben anadoluda şmp olup gelecem gsde de üst üste 2 sene şmp olup 3.ye normalde 4.ye gidecem elime 100mluk oyuncu verilecek 300m euroluk kadro verilecek ona gelsin buna gitsin diye rahat rahat hareket edecem var ya şu an dünyaya savaş açmıştım,her yerde dünya mı samet mi tartışmaları yapılyodu
Tamam Deniz bunu okuyorsa şuan oturduğu kanepenin kenarlarını filan kemiriyordur sinirden

Taraftar olarak heyecan duymamız gereken dönemler sidik yarışına giren iş bilmezler yüzünden zehir oluyor bize. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

IMG_5741.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt