Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.950
- 10.207
- 2.168
Oscar Boobs mu Furkanımİngiliz deniz türüç geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oscar Boobs mu Furkanımİngiliz deniz türüç geldi mi
Oglum 3 subatta bitiyo transfer avrupa icinHerhalde AL ile aynıdır, 7 Şubattır.
Biz Zaniolo'yu onlara şartlı zorunlu opsiyon onlarda bize Gudmunson'u şartlı zorunlu opsiyon ile kiralanma ihtimali olabilir. Böyle bir durumda iki tarafın da şartları benzer olur bence hatta o şartlar yüksek ihtimal gerçekleşecek şekildedir bu şekildeyse. Gudmunson 2 senedir yükselişte olan bir oyuncuydu 2 sene önce Seri B'de geçtiğimiz senede Seri A'da çok iyi sezon geçirdi. Lakin bu sezon Hamstring sakatlığı yaşamış İyi mi olur kötü mü olur? Bilemiyorum, Beltran olsa daha iyi olurdu.Zaniolo ve gudmunson haberlerinin beraber çıkması bence tesadüf değil. Fiorentina bence zorunlu opsiyonla bu oyuncuyu kiraladı ve beğenmedi takas edeceğiz Zaniolo ile.
Allah korusun, Ajaxta tökezlersek çok fena yangın yapılır.
G.antep maçına yansır bu durum.
jack griliş
Allah korusun, Ajaxta tökezlersek çok fena yangın yapılır.
3 Şubatta bitiyor da 7 Şubat'a kadar listeye yazma olur.Oglum 3 subatta bitiyo transfer avrupa icin
Yıldızlar mıldızlar ne diyor üstad1 şubata ne kaldi Allah askina sabredin
Evet haklisin3 Şubatta bitiyor da 7 Şubat'a kadar listeye yazma olur.
31-1 Eylül de bitip 3 Eylül'e kadar olması gibi
~jack griliş gelsin
feramuzu bonserwisiyle nalcacilar.org'a satalım
~Baba bu dediğin bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir durumuysaSport direktör ayhan olmalı direk demiş anhelinyo bize uymaz diye
Valla reis bu yönetim öylesine nefret ettirdi ki kendinden, çıkacak yangın bunları da yakacaksa Ajax'a takılmaya razıyım raddesine getirdi şahsen beni.Allah korusun, Ajaxta tökezlersek çok fena yangın yapılır.
Bu Zaniolo illaki ayrılacaksa, gelsin yarın başlasın 2. santrafor tam onun rolü, maaşı belli bonservis derdi yok.