Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanın akıl sağlığımız yerinde değil beyanatı ciddi mi yaw

bazı şeyleri hatırlatmak lazım hocaya,, mesela geçen sene oynanan tüm final maçlarında sıvaması gibi

Herşey yolundaymış, aksini iddia edenler ise dış güçlerin ajanıymış.

Dağılabiliriz beyler iyi geceler.

Bu Tuta ismini karşı yakanın menajer muhabirinden başka kimse ortaya atmadıysa Alman basınında BİLD falan haber girmediyse taşımayın foruma.

Bundan önce yaşadıklarınız yetmedi galiba eline koz veriyorsunuz akıllanın biraz yav

Simdi böyle konusan adama yönetim tek ekstradan 1 transfer yaparsa, ve böyle devam ederse sonra kadroyu falan elestirmesin. Hele isle kötü gitmeye basladigi an, ve yönetimin kalemleri onu elestirmeye baslarsa...

Hocanın içeride oluşması muhtemel negatife engel olmaya çalışması gayet normal tepki yönetime olmalıdır.

Hoca hayal alemindesin Birtane maca bakar krize girmemiz. Eksikler var tamamlat surekli.pembe tablolar cizme

Yarın Ajax'ı yenemezsek akıl sağlığı konusunda görüşür taraftar :D Ne güzel kendisini destekleyelim diyoz ama 1 laf söylüyo :D

benfica macı varmıs

2 mağlubiyet al Fener önümüze geçsin o yönetim senin kıçına tekmeyi vuruyor mu vurmuyor mu göreceğiz Okan hoca.

Birisi lütfen...şu na tivittera bakamıyorum ama...

trazonlu yeni oyuncun röpörtajda "soydımın kısaltılmışı .... dur.... onu kullanabilirsiiz" videosunu atsın buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt