- 20 Mayıs 2011
- 23.303
- 10.268
- 1.873
Neyse ADS maçı öncesi bize kart gösterecek bir tetikçi vari hakem şarttı iyi oldu sınırdakiler temizlensin bir. Bu hakem bize sarı vermeyi seviyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dolmuşa binme rengim.Net saçmalamış bence hoca. Taraftar tepki göstermekte sonuna kadar haklı sanki ortada birşey yokmuş gibi konuşuyor, akıl sağlığı yerinde olmayan bizim yönetim
Maçtan once ortalik karissa ne olacak yav hem niye ortalik karisiyor yonetime laf edince sanki başarılilarmıs gibi samimi olmayan calisiliyor ediliyor denmesi daha kötü asıl bana göre.Hocam Ajax maçından önce ortalığı mı karıştırsın ne bekliyorsunuz. Yarın maçı bence bu formla zor ama kazanır o zaman yönetime sallamasını beklersiniz okey.
Şuan çıkıp yönetime sallamasıyla Ali Koçun geçen sene futbolcuları kongreye çağırması arasında hiçbir fark yok
Geçiştirebilirdi ortaya konuşupYarın Ajax maçı varken kadrom zayıf deyip oyuncularını aşağılaması gerekiyordu haklısın
Dinamo malmö rfs Az alkmarı yenmek için iyi hoca olmak yeterli 200 milyonluk kadroya gerek yok.Yönetimde hocada suçlu aldırdığı oyuncularıda biliyoruz.2 tane hücum kanat bek aldırdı 3lü oynatmadı 4lü oynattı paket oldular.3lü oynayabilecek kadro yokken 3 lü oynattı garip garip hareketler.Görüyoruz Avrupadaki hocaların paspas oluşunu. Sen güzel kadro kur yeter ki.
Aynen kötülemediMaçtan önce değil sonraydı ayrıca orada Zaha'yı kötülemedi. Verdiği direktifleri iyi iletemediğini söyledi.
Her puan kaybında hoca değil, istifa, hakaretler eden bir taraftar kitlesine nasıl dayasın sırtını? Sırtını dayayacak bir güvence mi verdi taraftar Okan hocaya?Dursuna sırtını dayamasın okan hoca taraftara dayansın ve bu işlere fazla yorum yapmamalı. Yönetici milleti adamı arkadan satar dımdızlak kalırsın hoca. Erden timura yapılanı da mı görmedin
Mevzu o değil başka yere çekme hemen. Mevzu sosyal medyada yönetime beceriksizlikleri nedeniyle gösterilen haklı tepki. Saçma bi cevap vermiş hoca, girmesin böyle işlereSosyal medyada çok takımını düşünmesi ile bilinir zaten. Bir kısım bildiğin takım karıştırmak istiyor sosyal medyada adamlar durup durup İcardi'ye saran mı ararsın? Bir maçla Kutucu'ya çöp çeken mi ararsın? Hocanın eleştiri yapanlara değil bu yangıncı denilen sürekli bir karıştırmaz çabasında olanlara bunu söylediğini düşünüyorum.
Taraftar haksız demedim ki, haklı; taraftar kadar da hoca da haklı, çünkü çok önemli bir maç önü toplantısı yapıyor. Hoca sırtında küfe taşıyor; küstüremez yedek futbolcuyu, onlara ihtiyaç var.. transfere ihtiyaç olduğunu ve yapılacağını da uygun dille ifade ediyor.. hocadan taraftar gibi konuşmasını bekleyemeyiz..Net saçmalamış bence hoca. Taraftar tepki göstermekte sonuna kadar haklı sanki ortada birşey yokmuş gibi konuşuyor, akıl sağlığı yerinde olmayan bizim yönetim
Geçen sene Fb bu tarz saçmalıklarla kendini yarışta geri düşürdü ne demek ne olacak. Oyuncuları etkiliyorsun.Maçtan once ortalik karissa ne olacak yav hem niye ortalik karisiyor yonetime laf edince sanki başarılilarmıs gibi samimi olmayan calisiliyor ediliyor denmesi daha kötü asıl bana göre.
Hoca asla yönetime laf atmamalı taraftara da atmamalı. Dediğim bu, onun işi değilTaraftar haksız demedim ki, haklı; taraftar kadar da hoca da haklı, çünkü çok önemli bir maç önü toplantısı yapıyor. Hoca sırtında küfe taşıyor; küstüremez yedek futbolcuyu, onlara ihtiyaç var.. transfere ihtiyaç olduğunu ve yapılacağını da uygun dille ifade ediyor.. hocadan taraftar gibi konuşmasını bekleyemeyiz..