Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emboloyu çok beğeniyorum rashfordla gelyosa gelsin.osimhenin arkassina da olur embolo,topla guzel gidiyor ama işte sakatlık can sıkıcı

gelecek perşembeye kadar 1 isim gelir

sonrasında da milletin çöpe atacaklarından da yalandan alırlar 1-2.

Şampiyonluğu satan kişilerdir şu anki yöneticiler.

Karşı yakanın kadrolu muhabirine haber uçurmalarından belli zaten hain oldukları.

Biz niye en acil yermiş gibi forvet bakıyoruz anlam veremiyorum, Embolo,Mikautadze,Kolo Muani hatta Rasfhord’da dahil buna ismi çıkan çoğu oyuncu direkt 9 numara yada kanat forvet.
Ön tarafa Mertensi yedekleyebilecek asıl işi 10 numara, ekstra olarak kanat-gizli forvet gibi oynayabilen (misal:Correa-Cherki vs) gibi profil ararken olay direkt forvete döndü sanki.
Bu profiller için Batshuayi gitse anlarım da çok mantıklı gelmiyor açıkçası bana .

Günün sonunda Osimhen geldiği gün söylendiği gibi Rashford’u aldık daha ne yapalım-transfer mi istiyorsunuz hala ya bağlanmaya çalışılıyor sanki.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gelecek perşembeye kadar 1 isim gelir

sonrasında da milletin çöpe atacaklarından da yalandan alırlar 1-2.

Şampiyonluğu satan kişilerdir şu anki yöneticiler.

Karşı yakanın kadrolu muhabirine haber uçurmalarından belli zaten hain oldukları.
Istifaya davet icin illa yaristan kopmamizi bekliyoruz

Ne zaman bi üste çıkmaya yaklaşsak o eşiği geçmeye çalışsak hep vasıfsız yöneticiler yönetiyor kulübü

Screenshot_20250130_123210_X.webp

Futbol tarihinin en büyük transfer şikesi mi dönüyor bu ne ya ? İyi oyuncu da yarısı eder onun en fazla üstüne pay veriyo ve sözleşme 2027ye kadar sadece bu ne böyle be

Geçen sene ofansif kanat rotasyonumuz Kerem, Zaha, Ziyech, Barış bu yıl Yunus, Barış, Sallai sırf buradaki kalite düşüşü hem nitelik hem nicelik olarak yeter. geçen yıl bu 4lü 40 küsür gole katkı vermişti. Üstelik 10 numara mertens şimdi daha yaşlı ve daha performansı düşük, rakip ise geçen yılki rotasyonundan daha geniş bu sefer onlar 2.devreye bize göre avantajlı girdi. Gerekli hamleler yapılmazsa 2.devre takımda düşüş kaçınılmaz, önceden önlem almaları lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt