- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Emboloyu çok beğeniyorum rashfordla gelyosa gelsin.osimhenin arkassina da olur embolo,topla guzel gidiyor ama işte sakatlık can sıkıcı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sakat yav çapraz bağları koparmış daha eskisi gibi olmaz.Emboloyu çok beğeniyorum rashfordla gelyosa gelsin.osimhenin arkassina da olur embolo,topla guzel gidiyor ama işte sakatlık can sıkıcı
Planimiz plansizlikİnşallah bu sessizlik hayra alamettir, inşallah bir planları vardır ve o plan tutar.
Bilmiyorum onu geçen yaz begendimAdam sakat yav çapraz bağları koparmış daha eskisi gibi olmaz.
Bariṣi saglamak icin ugrasiyor uṣaklarTs hem Ukrayna'dan hem de Rusya'dan oyuncu almış yav![]()
Istifaya davet icin illa yaristan kopmamizi bekliyoruzgelecek perşembeye kadar 1 isim gelir
sonrasında da milletin çöpe atacaklarından da yalandan alırlar 1-2.
Şampiyonluğu satan kişilerdir şu anki yöneticiler.
Karşı yakanın kadrolu muhabirine haber uçurmalarından belli zaten hain oldukları.
yarısı mı eder. Psg bildiğin kazıklanmışEkli dosyayı görüntüle 277104
Futbol tarihinin en büyük transfer şikesi mi dönüyor bu ne ya ? İyi oyuncu da yarısı eder onun en fazla üstüne pay veriyo ve sözleşme 2027ye kadar sadece bu ne böyle be
Rüyamda barış kırmızı goruyoduRüyamda icardiyi gördüm selamı var