Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Dün emboloyu ilk kim yazmıştı 
Kulube üye olduğumda inşallah daha çok haberler vereceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yüzden hem 9.5 -10 numara hem de kanat alınmalı,ki öyle olacak.muani mikutadzeden ayriydi dediler.rashford da öyle görünüyor.biz birine sağlam para gömeceğiz göreceksinizGeçen sene ofansif kanat rotasyonumuz Kerem, Zaha, Ziyech, Barış bu yıl Yunus, Barış, Sallai sırf buradaki kalite düşüşü hem nitelik hem nicelik olarak yeter. geçen yıl bu 4lü 40 küsür gole katkı vermişti. Üstelik 10 numara mertens şimdi daha yaşlı ve daha performansı düşük, rakip ise geçen yılki rotasyonundan daha geniş bu sefer onlar 2.devreye bize göre avantajlı girdi. Gerekli hamleler yapılmazsa 2.devre takımda düşüş kaçınılmaz, önceden önlem almaları lazım.
Neye kaziklanacak oynatmadigi adamı 80e kitlemis ne yaptı 80m edecek sanki neymar kazığının 5 katını atmış direkt psg bereket versin de saibenin de ötesinde bir transfer buyarısı mı eder. Psg bildiğin kazıklanmış
Şaka maka çok isterim haDün emboloyu ilk kim yazmıştı
kac para verdiler?Bu yönetime güvenelim arkadaşlar
hocamızla birlikte güzel transferler yapacağız inşallah
Evet 1 transfer mertens yerine 1 transferde yunus veya barış yerine rotasyona, bu 2 hamle çok önemli. Bana göre defansada sağbek alınmalı. 3 transfer önemli. Stoper acil değil oraya yüksek para harcanması gereksiz olur bence.en az 2 kanat forvet, veya 1 kanat 1 de hücümda her yerde oynayan adam lazım.
özelden açıkla bu dönüşüBu yönetime güvenelim arkadaşlar
hocamızla birlikte güzel transferler yapacağız inşallah
Trabzon'un yerinde olsam şu an 6 m Euro falan isterim
Jakobs kronik değilmiş pit stopa girmiş rahatladım![]()
21 yaşında.Neye kaziklanacak oynatmadigi adamı 80e kitlemis ne yaptı 80m edecek sanki neymar kazığının 5 katını atmış direkt psg bereket versin de saibenin de ötesinde bir transfer bu
Kulüp üyesi oluyormuş yaözelden açıkla bu dönüşü
Ts hem Ukrayna'dan hem de Rusya'dan oyuncu almış yav![]()
Biz niye en acil yermiş gibi forvet bakıyoruz anlam veremiyorum, Embolo,Mikautadze,Kolo Muani hatta Rasfhord’da dahil buna ismi çıkan çoğu oyuncu direkt 9 numara yada kanat forvet.
Ön tarafa Mertensi yedekleyebilecek asıl işi 10 numara, ekstra olarak kanat-gizli forvet gibi oynayabilen (misal:Correa-Cherki vs) gibi profil ararken olay direkt forvete döndü sanki.
Bu profiller için Batshuayi gitse anlarım da çok mantıklı gelmiyor açıkçası bana .
Günün sonunda Osimhen geldiği gün söylendiği gibi Rashford’u aldık daha ne yapalım-transfer mi istiyorsunuz hala ya bağlanmaya çalışılıyor sanki.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi