Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün emboloyu ilk kim yazmıştı 😎

Kulube üye olduğumda inşallah daha çok haberler vereceğim

Geçen sene ofansif kanat rotasyonumuz Kerem, Zaha, Ziyech, Barış bu yıl Yunus, Barış, Sallai sırf buradaki kalite düşüşü hem nitelik hem nicelik olarak yeter. geçen yıl bu 4lü 40 küsür gole katkı vermişti. Üstelik 10 numara mertens şimdi daha yaşlı ve daha performansı düşük, rakip ise geçen yılki rotasyonundan daha geniş bu sefer onlar 2.devreye bize göre avantajlı girdi. Gerekli hamleler yapılmazsa 2.devre takımda düşüş kaçınılmaz, önceden önlem almaları lazım.
O yüzden hem 9.5 -10 numara hem de kanat alınmalı,ki öyle olacak.muani mikutadzeden ayriydi dediler.rashford da öyle görünüyor.biz birine sağlam para gömeceğiz göreceksiniz

Bu yönetime güvenelim arkadaşlar

hocamızla birlikte güzel transferler yapacağız inşallah

Bu dönemin yıldiz transfersiz ve 20 milyon para gommeden bitmesi imkansiz.sara + osimhen mevzusu bekliyorum.şu ocak bi bitsin de

en az 2 kanat forvet, veya 1 kanat 1 de hücümda her yerde oynayan adam lazım.
Evet 1 transfer mertens yerine 1 transferde yunus veya barış yerine rotasyona, bu 2 hamle çok önemli. Bana göre defansada sağbek alınmalı. 3 transfer önemli. Stoper acil değil oraya yüksek para harcanması gereksiz olur bence.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neye kaziklanacak oynatmadigi adamı 80e kitlemis ne yaptı 80m edecek sanki neymar kazığının 5 katını atmış direkt psg bereket versin de saibenin de ötesinde bir transfer bu
21 yaşında.
Hollanda milli takımının en iyi oyuncusu.
Almanyaya gittiğinden beri performansı yükseliyor.

No name 25 yaşındaki adamlar 30 milyondan başlıyor.

Şu dakika almak iste bakalım kaça patlayacak.
Bildiğin kendi elleriyle yetiştirdikleri adamı 2 sene kullanmaları için verdiler şimdi de komik paraya sattılar.

Bildiğin dolandırılma hikayesi bu

Ts hem Ukrayna'dan hem de Rusya'dan oyuncu almış yav :D
1738230950667.webp

Biz niye en acil yermiş gibi forvet bakıyoruz anlam veremiyorum, Embolo,Mikautadze,Kolo Muani hatta Rasfhord’da dahil buna ismi çıkan çoğu oyuncu direkt 9 numara yada kanat forvet.
Ön tarafa Mertensi yedekleyebilecek asıl işi 10 numara, ekstra olarak kanat-gizli forvet gibi oynayabilen (misal:Correa-Cherki vs) gibi profil ararken olay direkt forvete döndü sanki.
Bu profiller için Batshuayi gitse anlarım da çok mantıklı gelmiyor açıkçası bana .

Günün sonunda Osimhen geldiği gün söylendiği gibi Rashford’u aldık daha ne yapalım-transfer mi istiyorsunuz hala ya bağlanmaya çalışılıyor sanki.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 numara ve kanat kesin lazım ama yedek değil direk ilk 11 oynayacak.

Fırsat transferi diye 3 Şubatı bekleyenler en sonunda babafingoyu avuçlamazlar inşAllah. İş işten geçtikten sonra bir daha gelmemek üzere gidersin başkan. O vizyonsuz yardımcılarında seni kurtaramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt