Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren Elmali icin bir hamle yaptigini sanmiyorum ki oyle bir habere de denk gelmedim.
Sarı kırmızılılarda transfer görüşmesini bizzat Dursun Özbey'in yürüttüğü belirtildi. Özbek, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile görüşerek 3-4 milyon euro arasında ilk teklifini yaptı. Galatasaray milli oyuncunun transferini 3.5 m euro bonservis karşılığında tamamladı.(7 Ocak 2025)

#boykotmuslera

#boykotburukball

#boykotmuslimanplayer

dursun bey sezon basi o.aydın ı bana bırakın dedi iki aylık pazarligin netcesinde ifb aldi

eren icin de 1 aydir bizzatihi pazarlik yapiyo heralde bunu da alir ifb

transfer hadiselerindeki bu yüksek basarisi icin sn baskan i kutlariz
5 milyon bonservis istiyorlardı en son.levent mercan+para verirler muhtemelen

Fenerbahçe'nin Trabzon'a yalakalık yapıp yanına çekme çalışmaları devam ediyor. Trabzonlular ne reaksiyon gösterecek göreceğiz. Muhtemelen Kadıköy'deki maçta çiçek merasimi falan yaparlar.

Bu mitomanililer topluluğu arkasındaki siyasi sermaye gücüyle Galatasaray'ı tarihten silmeye çalışırmışcasına abuk işlere girişiyor uzun süredir. Hangi ensesi kalın çıkıp bu işe dur diyecek bakalım.

Sarı kırmızılılarda transfer görüşmesini bizzat Dursun Özbey'in yürüttüğü belirtildi. Özbek, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile görüşerek 3-4 milyon euro arasında ilk teklifini yaptı. Galatasaray milli oyuncunun transferini 3.5 m euro bonservis karşılığında tamamladı.(7 Ocak 2025)
Yav adam haftalardir saglik sorunlari ile ugrasirken nasil transfer gorusmesi yapacakmis? Belki 1 ay evvel bir gorusme yapmistir ondan sonra zaten gundemden dusmustu Eren son haftalarda tik yoktu medyada.

EPL'deki takimlarin yarisi zenci. Onlar futbolu bilmiyor demek. Fransa'yi zaten soylemeye gerek yok. Bu mantikla Norvec kulubu olalim.

zenci ve araplarin %99 mental sorunlu oluyor

evlet olsa sevilmeyecek tiplere bosuna milyon eurolari gömmeye gerek yok

Yav adam haftalardir saglik sorunlari ile ugrasirken nasil transfer gorusmesi yapacakmis? Belki 1 ay evvel bir gorusme yapmistir ondan sonra zaten gundemden dusmustu Eren son haftalarda tik yoktu medyada.
Son hafta değil zaten tarihi 7 Ocak açıkçası yalan olduğunu pek sanmıyorum telefonlada olsa bizzat kendisi görüşmüştür yani o dönem görüşmesini engelleyecek kadar büyük bir sağlık sorunu olduğunu sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt