Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim bizim sınavımız ,bu kadar olmaz düşman olsa utanır 1-2 adam alır ya.

Milli takımda da çok iyiydi turnuvada. Alamayız yüksek ihtimal o yüzden sırf bizim yönetim teklif yaptı diye boş yere kötülemeyin adamı.

Bijol agir adam degilmiydi? Oyle kaldi aklimda.

Yok efendim Avrupa'da transfer kapanacakmış da ondan sonra UEFA'ya isimlerin bildirileceği 3 günlük arada fırsat transferi yapacaklarmış, o arada anca ya menajer zengin edilir, ya kulübünün dehlemek istediği düz futbolcu 4 katı maaşa alınır ya da Türkiye'deki kulüplerden sağlam kazık yenir.

Bijol tarzı stoperler bizim ligde çok iş yapar. Ama 15 milyon euro asla verilmez.

Bijol'un Nelsson'dan en ufak artısı yok, elimizdekini itibarsızlaştırıp gidip aynısına zar atmak olmaz. Resmen yurtdışı transferinde ikna kabiliyetimiz sıfır ya Sara gibi düşeş 1 tane olursa olur yoksa Jakobs gibi çakacaklar bize ama kimi çakacaklar bu belli değil olur.

Kazma stoper ve ağır işte direk nelson. Nelson da uzun top atabiliyordu bize geldi köreldi.
Milli takımda izledim kazma falan gibi gelmemişti bana. Sanchez falan gibi değil ama Nelsson'dan farkı önde basabiliyordu ve hızlı oynayabiliyordu ki bu oyuncu ön libero da oynuyordu hatta oradan stoper geçmiş olabilir.

Ahmet Kutucu hem Mertens'i hem de kanatları yedekleyecek artık.

Bu FB bence bizi trolluyor. Biz transfer yapamazsken adamlar birak stoper Talisca falan, gidip 3. Sag bek transferini yapiyor. Bizim sag bek durumumuz ortada.

Tum yonetim ve Okan hoca'nin agzinda puan farki var. Bu fark erirse Subatta, transfer sezonu sonrasi, ne diyecekler acaba?

Kulubu sanki bilerek krize sokmak gibi dertleri var transfer yapmayip. Kaan, Baris, Yunus'a guvenerek Sampiyon olacagini saniyorlar heralde. Gecen sezon bizi ipten alan Ziyech'i unuttular?

Hakkimizda hayirlisi ama sacma bir donem bizi bekliyor gibi..
Osayi'ye lisans cikarmayacaklarmis sanirim. Yani mumkun mu oyle kafana gore lisans iptal etmek bilmiyorum da bakalim. Belki de kalan parasini odeyip gonderirler.

Sene başında transfer yapmayıp devre arasından medet ummak müthiş bir kafa. Bu beceriksizlikle hayatta kalmaları mucize.

Beceriksiz heriflerin sonucu para yok olayinami evrildi yine yav para yoksa nasıl 5 ayı kalmıs adama 8milyon pound teklif yapıp red yiyorsun

Bu arada şu yazı hoşuma gitti.

"Elindeki kadro Okan Buruk icin şanstır. Kariyerinde bir daha bu seviye oyuncularla calisamayabilir ama fanlari surekli elinde cop kadro varmis gibi kadronun kalitesizliginden sikayet ediyorlar.
Kulubedeki oyunculari hazirlayamiyor. Bu konuda oz elestiri yaparak bircok oyuncu hakkinda "yeterli sansi veremiyoruz" diyor ama fanlari butun suçu oyunculara atiyor.

Ayrica transferlerden hocayi sorumlu tutmama gibi bir durum var. Kendisi "ben de onlardan biriyim, beraber karar veriyoruz" diyor ama elestirilerden hoca ayiklanip butun hesap yonetime kesiliyor.

Sempati duydugunuz kisileri koruma refleksiniz olabilir ama bunu, o kisinin soylemlerini bile yalanlayacak seviyeye getirmemek gerekir. Gelisim icin elestiri sarttir ama adil olmalidir."

Kaynak: Luca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt