- 19 Mart 2014
- 29.571
- 30.992
- 2.718
Çapraz bağ koparttı sonuç.Dübel diye bir herife 15 m euro mu vericez, mal mıyız
Oradan Becao gelirken de über diyorlardı Fener dayadı 12 kağıdı bonuslarla, sonuç?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çapraz bağ koparttı sonuç.Dübel diye bir herife 15 m euro mu vericez, mal mıyız
Oradan Becao gelirken de über diyorlardı Fener dayadı 12 kağıdı bonuslarla, sonuç?
Milli takımda izledim kazma falan gibi gelmemişti bana. Sanchez falan gibi değil ama Nelsson'dan farkı önde basabiliyordu ve hızlı oynayabiliyordu ki bu oyuncu ön libero da oynuyordu hatta oradan stoper geçmiş olabilir.Kazma stoper ve ağır işte direk nelson. Nelson da uzun top atabiliyordu bize geldi köreldi.
Türk kulüplerinde hiçbir zaman para olmaz. Her zaman transferler taksitle yapılır.Bana göre bizde hic para yok, 150 taksitle transfer yapmaya çalışıyoruz ama onu da kimse kabul etmiyor.
Osayi'ye lisans cikarmayacaklarmis sanirim. Yani mumkun mu oyle kafana gore lisans iptal etmek bilmiyorum da bakalim. Belki de kalan parasini odeyip gonderirler.Bu FB bence bizi trolluyor. Biz transfer yapamazsken adamlar birak stoper Talisca falan, gidip 3. Sag bek transferini yapiyor. Bizim sag bek durumumuz ortada.
Tum yonetim ve Okan hoca'nin agzinda puan farki var. Bu fark erirse Subatta, transfer sezonu sonrasi, ne diyecekler acaba?
Kulubu sanki bilerek krize sokmak gibi dertleri var transfer yapmayip. Kaan, Baris, Yunus'a guvenerek Sampiyon olacagini saniyorlar heralde. Gecen sezon bizi ipten alan Ziyech'i unuttular?
Hakkimizda hayirlisi ama sacma bir donem bizi bekliyor gibi..
Parasızlıkla alakalı olduğunu sanmıyorum düpedüz iş bilmezlik, beceriksizlik. Bunlar mika'ya 20 milyon verdi, kabul etseler gelmişti şuanBana göre bizde hic para yok, 150 taksitle transfer yapmaya çalışıyoruz ama onu da kimse kabul etmiyor.
Dimi kavukçuyla hatibi örnek alın, bakın ne güzel hollandada ye iç gez toz beleşe tatil yapıyolar ohhhh misssGençler bu kadar dert etmeyin yazık canınıza.