Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha bugün ha yarın derken ne bankalar birliğinden çıkıldı, ne Kemerburgaz'a taşınıldı, ne takımın eksikleri giderildi. Üstelik Türk futbolundaki gerçek yapıyla da hiç mücadele edilmiyor. Neymiş efendim; sahada kazanmaya odaklanmışız...
Bu sene tarihimizin en büyük hüsranı olmaya aday. Coming Soon...

Dübel diye bir herife 15 m euro mu vericez, mal mıyız

Oradan Becao gelirken de über diyorlardı Fener dayadı 12 kağıdı bonuslarla, sonuç?
Jaka Bijol sonrası ilk 11 yapmaya gideyim mi?

1738247231413.webp

Biz kimi alacak olsak kötü ama fb 32 yaşında gotu ağırlaşan carlosu alsa iyi,beli kalcasına girmiş skriniari alsa iyi.hep zeytinli yüzünden bu yorumlar

Bu arada şu yazı hoşuma gitti.

"Elindeki kadro Okan Buruk icin şanstır. Kariyerinde bir daha bu seviye oyuncularla calisamayabilir ama fanlari surekli elinde cop kadro varmis gibi kadronun kalitesizliginden sikayet ediyorlar.
Kulubedeki oyunculari hazirlayamiyor. Bu konuda oz elestiri yaparak bircok oyuncu hakkinda "yeterli sansi veremiyoruz" diyor ama fanlari butun suçu oyunculara atiyor.

Ayrica transferlerden hocayi sorumlu tutmama gibi bir durum var. Kendisi "ben de onlardan biriyim, beraber karar veriyoruz" diyor ama elestirilerden hoca ayiklanip butun hesap yonetime kesiliyor.

Sempati duydugunuz kisileri koruma refleksiniz olabilir ama bunu, o kisinin soylemlerini bile yalanlayacak seviyeye getirmemek gerekir. Gelisim icin elestiri sarttir ama adil olmalidir."

Kaynak: Luca
Yazan kişinin doğru nokta ve eleştirileri var ama kendisine biraz baktım da mesela hiç hakkını vermiş mi hocanın diye eleştirirken adil olmak gibi başarılarda da adil olmak gerekiyor. Bu konuda da adil olunduğunu düşünmüyorum şahsen hocaya.

Muslera
Davinson
Jelert
Jakobs
Nelsson
Torr
Sara
Yusuf
Sallai
Mertens
Osimhen
Icardi
Bats 13 yabancı var 1 kota hakkımız var. Nels gitmeden stoper gelmez. Yusuftan falan çıkmadan 9.5 gelmez. Yani 1 transferle kapatırız. Buda iyimser ihtimal

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yazan kişinin doğru nokta ve eleştirileri var ama kendisine biraz baktım da mesela hiç hakkını vermiş mi hocanın diye eleştirirken adil olmak gibi başarılarda da adil olmak gerekiyor. Bu konuda da adil olunduğunu düşünmüyorum şahsen hocaya.
Övmüş olduğu mesajlarını da görmüş idim ben. Dengeli bence tutumu

Jakobs kronik değilmiş pit stopa girmiş rahatladım :)

"Dizindeki bir problem yüzünden arada dinlenmesi gerekiyor ve 1-2 maç oynayamıyor"

Bu cümle zaten "KRONİK SAKATLIĞI VAR" demek. Hatta kelimenin gerçek manasına göre "sık sık farklı sakatlıklar yaşayan" oyunculara kronik demeye göre daha doğru. Çünkü o problem neyse tamamen iyileşmiyor, devamlı var, o yüzden dikkat etmesi gerekiyor.

"Elindeki kadro Okan Buruk icin şanstır. Kariyerinde bir daha bu seviye oyuncularla calisamayabilir ama fanlari surekli elinde cop kadro varmis gibi kadronun kalitesizliginden sikayet ediyorlar.
Kulubedeki oyunculari hazirlayamiyor. Bu konuda oz elestiri yaparak bircok oyuncu hakkinda "yeterli sansi veremiyoruz" diyor ama fanlari butun suçu oyunculara atiyor.

Ayrica transferlerden hocayi sorumlu tutmama gibi bir durum var. Kendisi "ben de onlardan biriyim, beraber karar veriyoruz" diyor ama elestirilerden hoca ayiklanip butun hesap yonetime kesiliyor.

Sempati duydugunuz kisileri koruma refleksiniz olabilir ama bunu, o kisinin soylemlerini bile yalanlayacak seviyeye getirmemek gerekir. Gelisim icin elestiri sarttir ama adil olmalidir."

Kaynak: Luca
"Ayrica transferlerden hocayi sorumlu tutmama gibi bir durum var. Kendisi "ben de onlardan biriyim, beraber karar veriyoruz" diyor ama elestirilerden hoca ayiklanip butun hesap yonetime kesiliyor."
Hoca transfer de isimden cok istedigi tarzi profili soyler. Hoca'ya transfer icin direk isim sormak yonetim hatasidir. Ya da yonetimin futbol dunyasinda hic bir cevresi olmadiginin ispatidir. Bknz: Ahmet ile ibrahim ibisler.
G. Sara transferinde Okan hoca'nin sahsi baglantilari ike transferin gerceklestigi sozune guvenilir Galatasaraylilarca konusulmaktadir.
Gunun sonunda Okan olmasa bence bu yonetimle darmaduman olurduk. Birbirine benzemez bu yonetim denilen kirik dokuk tuglalari ayakta tutan Okan. Karakterinden oturu bu herifleri milletin onune yem yapmiyor, hatalarini ortuyor. Bu dogru mu yanlis mi tartisilir.

🚨
🔴
🟡
EXCLUSIVE: Galatasaray are in advanced talks to sign Álvaro Morata from AC Milan!Talks underway to get the deal done soon, all parties ready to get it sealed in the next hours.

şansa bak random twitter bildirimlerine tıkladım fabrizio bize haber girdi

Sağ bek stoper diyoruz aloO*?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt