Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.472
- 91.508
- 5.093
Asıl sizin amacınız ne? Konu bize geldiyse biz Galatasaray neferiyiz.Maç günü transfer konuşup oyuncuları mi kusturmek istiyorsunuz amacınız ne sizin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl sizin amacınız ne? Konu bize geldiyse biz Galatasaray neferiyiz.Maç günü transfer konuşup oyuncuları mi kusturmek istiyorsunuz amacınız ne sizin.
Jaka Bijol sonrası ilk 11 yapmaya gideyim mi?Dübel diye bir herife 15 m euro mu vericez, mal mıyız
Oradan Becao gelirken de über diyorlardı Fener dayadı 12 kağıdı bonuslarla, sonuç?
Yazan kişinin doğru nokta ve eleştirileri var ama kendisine biraz baktım da mesela hiç hakkını vermiş mi hocanın diye eleştirirken adil olmak gibi başarılarda da adil olmak gerekiyor. Bu konuda da adil olunduğunu düşünmüyorum şahsen hocaya.Bu arada şu yazı hoşuma gitti.
"Elindeki kadro Okan Buruk icin şanstır. Kariyerinde bir daha bu seviye oyuncularla calisamayabilir ama fanlari surekli elinde cop kadro varmis gibi kadronun kalitesizliginden sikayet ediyorlar.
Kulubedeki oyunculari hazirlayamiyor. Bu konuda oz elestiri yaparak bircok oyuncu hakkinda "yeterli sansi veremiyoruz" diyor ama fanlari butun suçu oyunculara atiyor.
Ayrica transferlerden hocayi sorumlu tutmama gibi bir durum var. Kendisi "ben de onlardan biriyim, beraber karar veriyoruz" diyor ama elestirilerden hoca ayiklanip butun hesap yonetime kesiliyor.
Sempati duydugunuz kisileri koruma refleksiniz olabilir ama bunu, o kisinin soylemlerini bile yalanlayacak seviyeye getirmemek gerekir. Gelisim icin elestiri sarttir ama adil olmalidir."
Kaynak: Luca
Övmüş olduğu mesajlarını da görmüş idim ben. Dengeli bence tutumuYazan kişinin doğru nokta ve eleştirileri var ama kendisine biraz baktım da mesela hiç hakkını vermiş mi hocanın diye eleştirirken adil olmak gibi başarılarda da adil olmak gerekiyor. Bu konuda da adil olunduğunu düşünmüyorum şahsen hocaya.
Jakobs kronik değilmiş pit stopa girmiş rahatladım![]()
"Ayrica transferlerden hocayi sorumlu tutmama gibi bir durum var. Kendisi "ben de onlardan biriyim, beraber karar veriyoruz" diyor ama elestirilerden hoca ayiklanip butun hesap yonetime kesiliyor."Bu arada şu yazı hoşuma gitti.
"Elindeki kadro Okan Buruk icin şanstır. Kariyerinde bir daha bu seviye oyuncularla calisamayabilir ama fanlari surekli elinde cop kadro varmis gibi kadronun kalitesizliginden sikayet ediyorlar.
Kulubedeki oyunculari hazirlayamiyor. Bu konuda oz elestiri yaparak bircok oyuncu hakkinda "yeterli sansi veremiyoruz" diyor ama fanlari butun suçu oyunculara atiyor.
Ayrica transferlerden hocayi sorumlu tutmama gibi bir durum var. Kendisi "ben de onlardan biriyim, beraber karar veriyoruz" diyor ama elestirilerden hoca ayiklanip butun hesap yonetime kesiliyor.
Bu arada şu yazı hoşuma gitti.
Sempati duydugunuz kisileri koruma refleksiniz olabilir ama bunu, o kisinin soylemlerini bile yalanlayacak seviyeye getirmemek gerekir. Gelisim icin elestiri sarttir ama adil olmalidir."
Kaynak: Luca
Ne moratası ya