Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullah bey sanki biraz daha iyi gibi İbrahim beyin tüm yetkileri alınmalı.

Milan'da dün ki yenilgi sonrası takım içi sorunlar olmuş. yeni hoca da transfer istiyormuş. oradan bir kaç isim alabilse keşke.

Gimenez - Milan işi kesin mi? Daha anlaşma sürecindelerse bu işi de batırma ihtimalimiz bir hayli fazla.

32 yasindaki adama da 6 milyon maasdan (bunun üstüne aciklanmayan bonuslar olur) 3,5 senelik sözlesme vermek bana baya riskli geliyor. Orda 2028e kadar sözlesmesi varken herhalde daha kisa sözlesme kabul etmez.

Osimhen kralın anlık mentalite :

1738251761754.webp

rakamları kim uyduruyor

biri 16 diyor biri 10 biri 8

biri 6 mıo maaş

musah ve terraciano'yu da versin Milan.Hocaları dengesiz biri belki dün kırmızı yedi diye silmiştir Musah'ı.

En kotu Kerem ve Barisi nasil alt liglerden bulup getirdiysek daha ucuz maliyete bu tarz oyunculari denemeyi daha mantikli buluyorum, en azindan bir potansiyeli olur bir beklentimiz olur ilerisi icin. Eren'in bugunku hali zaten max ulasabilecegi yerde, o parayi da boyle tavani belli olan bir oyuncuya vermeyi dogru bulmuyorum ozetle.

Eren'in bence az da olsa bir gelişme payı var hala. Milli takımda iyi maçlarını da izledim ben. Atletik olarak pek eksiği yok çünkü. Alt liglerden de öyle zırt pırt Kerem-BAY bulunmuyor bence, ki BAY'a bile 2m vermiştik yanılmıyorsam. Bulsak bile onlar da 2-3m isteyecek ve belki tutmayacaklar. Üstelik ilk geldiklerinde öyle hemen güvenilir de olmuyorlar kendilerini ispatlayana kadar. As sol bekin sakatlığında işte Ajax karşısına yazamıyorsun defansta sıfır tecrübeli alt ligden gelmiş oyuncuyu. Hücumcular gibi olmuyor yani defans oyuncusu. Eren'i daha rahat yazardın ama mesela şu maç Jakobs yoksa...

morata'yı isterim de söylendiği gibi 14 bonservis 5+ milyon kontrat fln gerçekse pek doğru hissettirmior

Batsuayı gidecek.icardi eylülde donecek ve nasil donecegi belirsiz.moratayi almayıp ne yapsınlar? Sadece osimhenle mi girek sezona osimhen kalırsa 3-5-2 için 3 kaliteli forvet şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt