Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.508
- 679
- 2.048
Bunların hepsi alırsak ilk 11 diziliş nasıl olacakRashford
Sağ bek
Stoper
Orta saha
Bunları almadıkları sürece affetmem, kısacası affetmem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların hepsi alırsak ilk 11 diziliş nasıl olacakRashford
Sağ bek
Stoper
Orta saha
Bunları almadıkları sürece affetmem, kısacası affetmem.
Defans yapmayi bilse yine okey olurdum ama defans yapmasini bilmeyen solbektir kendisi. Sirf atletizm ile kapatmaya calisiyor eksik yonlerini boyle oyunculari cok dusuk maliyetlere yedekte tutabiliriz belki ama 5 milyon euro ve uzeri gibi rakamlara degmez benim mantigimda.Eren'in bence az da olsa bir gelişme payı var hala. Milli takımda iyi maçlarını da izledim ben. Atletik olarak pek eksiği yok çünkü. Alt liglerden de öyle zırt pırt Kerem-BAY bulunmuyor bence, ki BAY'a bile 2m vermiştik yanılmıyorsam. Bulsak bile onlar da 2-3m isteyecek ve belki tutmayacaklar. Üstelik ilk geldiklerinde öyle hemen güvenilir de olmuyorlar kendilerini ispatlayana kadar. As sol bekin sakatlığında işte Ajax karşısına yazamıyorsun defansta sıfır tecrübeli alt ligden gelmiş oyuncuyu. Hücumcular gibi olmuyor yani defans oyuncusu. Eren'i daha rahat yazardın ama mesela şu maç Jakobs yoksa...
Bizim takımdan 4-3-3 çıkmaz mı
Muslera
Barış - Sanchez - Transfer - Jakobs
Sara - Torreira - Yunus
Morata - Osimhen - Rashford
Olmaz 3 lü yü bozmayalımBizim takımdan 4-3-3 çıkmaz mı
Muslera
Sara - Torreira - Yunus
Bonuslarla toplam 25 milyon euro. Feyenoord en az 40 ile gelin dedi bunlara. Yani bugun yarin ciddi bir artis yapmalari gerek yoksa salmazlar Gimenez'i.İlk teklif neydi, biter mi bu transfer? Bu Romano'ya güvenim yok artık.
Bosver geriyi, gel simdiye.geriden geliyom moratamı hadi inşallah çok sevinirim
Kocaelisporda oynar mi?Batshuayi'yi de satakPiyasası varken
![]()
Yakışıklı da @Onur BakırYeni Icardi miz olur Morata, duygusal bir yapısı var bunun da. Yine Florya nın suyuna çok iş düşüyor![]()
3-4-3 olma mı
Morata'nin 25 yasindaki halini almiyoruzBizim takımdan 4-3-3 çıkmaz mı
Muslera
Sara - Torreira - Yunus
35 yaşında gelen tadic ve dzeko dede fb yi taşıyor. Mesele futbolu kafada bitirmemiş olması bir yıldız topçunun.35 yaşında gelen Mertens'in performansı ortadayken 32 yaşındaki Morata'dan birkaç sene yüksek performans bekleyebiliriz.