Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 yaşında gelen Mertens'in performansı ortadayken 32 yaşındaki Morata'dan birkaç sene yüksek performans bekleyebiliriz.

Bizim takımdan 4-3-3 çıkmaz mı

Muslera
Barış - Sanchez - Transfer - Jakobs
Sara - Torreira - Yunus
Morata - Osimhen - Rashford​

Eren'in bence az da olsa bir gelişme payı var hala. Milli takımda iyi maçlarını da izledim ben. Atletik olarak pek eksiği yok çünkü. Alt liglerden de öyle zırt pırt Kerem-BAY bulunmuyor bence, ki BAY'a bile 2m vermiştik yanılmıyorsam. Bulsak bile onlar da 2-3m isteyecek ve belki tutmayacaklar. Üstelik ilk geldiklerinde öyle hemen güvenilir de olmuyorlar kendilerini ispatlayana kadar. As sol bekin sakatlığında işte Ajax karşısına yazamıyorsun defansta sıfır tecrübeli alt ligden gelmiş oyuncuyu. Hücumcular gibi olmuyor yani defans oyuncusu. Eren'i daha rahat yazardın ama mesela şu maç Jakobs yoksa...
Defans yapmayi bilse yine okey olurdum ama defans yapmasini bilmeyen solbektir kendisi. Sirf atletizm ile kapatmaya calisiyor eksik yonlerini boyle oyunculari cok dusuk maliyetlere yedekte tutabiliriz belki ama 5 milyon euro ve uzeri gibi rakamlara degmez benim mantigimda.

Italyan muhabir bitmeye yakin diyor. Bizim muhabirler yoneticiler "YARIN" Italya'ya gidecek diyor.

Arias da gelirse tekrar dörtlüye dönelim 442 oynayalim Mertensi de sutlayalim

Stoper mevkisine max 5 milyon euro harcanmalı.
Arada davinson gibi canavarlar çıkar iş değişir elbet.
Bek için de max 7-8 milyon civarına yüzlerce oyuncu alırsın.
Önemli olan doğru planlama yapabilmek.

Yav baslatacaklar şimdi moratasina falan. 10 tane eksik bölge var tek derdimiz forvet bölgesi mi şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt