Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trippier işi çok tadımı kaçırır artık Kasımpaşa falan kovalıyordu bu kadar basit menajer önerisini de bize çakmasınlar yani.

Genç dinamik biri olsun bekimize Kyle Walker alamıyorsan

pavlovic ne isterse verin

*. sevgili ersin hatirlattigin iyi oldu .

o donem *transfer basliginda bir adet kisa yorum yapmistim ;
kalitesi ve kumasin dan bagimsiz ; bu transfere mesafeliyim .demistim. nedeni de ; *sakatlik dolayli *sureklilik konusundaki *cekincelerim di .

velhasil, bu sezon baslangicin dan bugune , malesef *endise *ettigim bold durumu birden fazla yasamaya basladi.

tanim ; bile bile lades.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki

saygi ve selamlar.
Bunun yaşanacağını bilmek için doktor olmaya gerek yok abi, TM sakatlık geçmişine bakan zaten kronik olduğunu anlardı. Biz burda 50 sefer yapmayın, etmeyin, bu parayı kronik adama bağlamayın dedik. Dediğimizle kaldık tabii. Hatırlarsan, bu yaşına kadar totalde oynadığı maç sayısının düşüklüğünden bahsedip Nelsson örneğini vermiştim.

Takim uclu de oynasa dortlu de oynasa kanat oyuncusu lazim. Baris ve Yunus'la sezon sonuna kadar gitmez her mac sakatlanmasin formsuz olmasin diye izleriz oyle.

Okan hoca'nın yeni buluşu

Morata-Osi-Barış-Ahmed-Dries-Michy

Yunus

Abdülkerim-Davinson-Transfer

5 m euro istiyormuş muhtemelen ft hocamın yanına gidecek.

Başkanım halleder

d9f3b69d003de1ce9fcac9f493930614.jpg

Moratadan önce niye twit atmiyo bu samiyen

mortatayi bosverin pablovic gelirse fbde istifa sesleri yine yükselir aninda

herifler 2 tane 30 üstü stopere bu kadar para gömüp biz yari fiyarina bu genc cocugu cekersek senlik olur

Morata ve pavlovic net gardi transferi yaw hatipin boyunu aşar
Boşuna demedik. Ne varsa gardi'de var. Yahu hiç bir tecrübesi olmayan ibrahim ve kavukçu ne anlar transferden.Erden timur kendini geliştiren akıllı vizyoner bir adamdı. Gardiyi buldu önce onun sayesinde kontakt kurup kulüpleri ve oyuncuları ikna ederek transfer yapıyordu

Pavlovic'i alabilmemiz kolay değil ama adam sol stoper. Fener'in liste başı olan oyuncuydu. Abdülkerim 3.sezonun sonunda artık iyice yıpranmış olacak. Seneye 4231 veya 433 oynayacaksak bile banko sol stoperimiz Pavlovic olur. Üst düzey oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt